Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Äntligen fredag

Äntligen fredag

Äntligen fredag. Den hĂ€r veckan har jag liksom fĂ„tt min affĂ€rsidĂ© bekrĂ€ftad, kunder ringer och bestĂ€ller sjĂ€lvmant och jag kĂ€nner i hela kroppen att jag gĂ„r mot en ljusnande framtid. Allt fler har förstĂ„tt att det Ă€r viktigt med en dynamisk hemsida och kostnadseffektivt att kommunisera via sociala medier.

Idag slutar min man halv 2, han gör alltid sĂ„ pĂ„ fredagar. Om det Ă€r varmare Ă€n minus tio grader brukar vi kasta oss i bilen och Ă„ka till stugan i SvartnĂ€s. DĂ€r har vi ingen el och inget rinnande vatten. Men vi har en gasolkamin, vedspis, en gjutjĂ€rnskamin och vatten pĂ„ dunk. Vi har vildmarken runt omkring oss och vi har den totala tystnaden att lyssna till. En oerhörd lyx som inte Ă€r mĂ„nga förunnat. LĂ€rde mig uppskatta naturen och tystnaden i Dalarna dĂ„ jag gjorde en vĂ€nda pĂ„ fem Ă„r i Stockholm i början av 1980-talet. I tystnaden i skogen rinner all stress av som vatten pĂ„ en gĂ„s och lugnet sprider sig i kroppen som varm bomull. MĂ„nga idĂ©er har kommit till mig dĂ„ jag suttit pĂ„ nĂ„gon stubbe och blickat ut över blĂ„nande berg och djupgrön granskog. Men sĂ€g den lycka som varar
 nu ska dom sĂ€tta upp över 100 vindkraftverk i omrĂ„det


Pengar och snabba klipp Àr dock inte det som driver mig i mitt företagande. Det som driver mig Àr mera kÀnslan av tillfredstÀllelse, dÄ min kunskap och erfarenhet kan hjÀlpa mina kunder en bit pÄ deras vÀg till framgÄng. FÄr jag dessutom in pengar sÄ jag klarar mig Àr jag nöjd. Lyckan finns inte i pengar. Det viktigaste för mig, förutom nöjda kunder, Àr tid och ork att vara med mina barn och barnbarn och att fÄ pÄta i min trÀdgÄrd. Det Àr viktigt att mÄ bra och ha roligt och de roligaste stunderna kostar inte pengar. Men visst, det skulle vara roligt att kunna Äka nÄgonstans pÄ semester, det var mÄnga Är sen sist. Det enda som fattas nu Àr en lite större Äterkommande kund, det skulle kÀnnas tryggt.

Avslutar med mitt favorituttryck ”Var försiktig med vad du önskar, förmodligen blir det som du vill”

Lev vÀl!
Solveig Gezelius
www.3stegkom.se

Leave a Reply