Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Enkelheten lockar

Enkelheten lockar

DÄ har onsdagen nÄtt fram till eftermiddag och jag mÄste tillstÄ att dagen varit givande. Började med att lÀmna en offert pÄ pressrelease, bÄde baserad pÄ telefonintervju och intervju pÄ plats med fotografering. Passade samtidigt pÄ att berÀtta om fördelarna med att ha ett webb-TV-inslag pÄ hemsidan, eller en filmad presentation. DÀrefter gjorde klart en hemsida och en e-butik med tio produkter och förberedde för kundens uppdateringskurs. SjÀlvklart ska det vara enkelt att sköta sin hemsida sjÀlv och lika enkelt ska det vara att sköta sin e-butik. Mina kurser gÄr ut pÄ att kunden sjÀlv fÄr göra alla moment och skriva sin egen manual. Kör de sedan fast kan de ringa och fÄ hjÀlp nÀr de vill.

Ryktet om enkelheten har spridit sig och idag har jag fÄtt tvÄ nya kunder:) Den ena hade hört att det finns nÄgon som gör hemsidor som fungerar utan krÄngel. Den andra trÀffade jag pÄ en företagarfrukost dÀr jag berÀttade lite om vad jag gör och lÀmnade visitkortet. Det Àr frÀmst enkelheten de vill Ät:) Men de frÄgar ocksÄ efter bloggen dÀr inbjudna vÀnner automatiskt fÄr e-mail. Jag Àlskar tekniken som gör att man kan hitta varandra snabbt, enkelt och smidigt.

Nu avrundar jag med att registrera den ena kunden hos webbhotellet och skicka offert till den andra:)

HĂ€r kan du se den senaste filmen jag gjorde Ă„t: Jonas Gustavsson Solunova Consulting

Leave a Reply