Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Ny kund genom nöjd kund

Ny kund genom nöjd kund

Efter en mil pĂ„ skidor och en god natts sömn startade jag tisdagen med att göra klar annonsen som jag ska ha i ett annonsblad i VĂ€sterdalarna. Sedan blev de lite korrfix pĂ„ en broshyr för kunds rĂ€kning och en svĂ€ng pĂ„ facebook. Genom facebook har jag redan fĂ„tt flera kunder faktiskt:) Sociala medier Ă€r den mest kostnadseffektiva kommunikationskanalen för smĂ„ företag, enligt min Ă„sikt. Det allra bĂ€sta Ă€r bloggen som jag anvĂ€nder under rubriken “nyheter & erbjudanden” DĂ„ jag skriver i bloggen fĂ„r mina inbjudna vĂ€nner automatiskt ett mail. Bloggen Ă€r reklamfri och det finns stora möjligheter att fĂ„ den precis som man vill sĂ„ att den passar ihop med hemsidan. Mina vĂ€nner kan ocksĂ„ dela mina blogginlĂ€gg pĂ„ bla facebook. Det ger resultat. TvĂ„ av mina kunder anvĂ€nder bloggen som “Kundklubb” och bjuder in kunderna att delta och fĂ„ rabatter och specialerbjudande via automatiska mail. SĂ„ skulle alla ha det:) och jag hoppas pĂ„ att fler och fler upptĂ€cker nyttan med mitt koncept.

Mitt pĂ„ dagen blev det en lunchpromenad i skogen med en vĂ€ninna. Lite spĂ€nning mĂ„ste man ha:) Förra veckan stötte jag pĂ„ tre Ă€lgar som följde med mig en bit genom skogen. DĂ„ fick jag förstĂ„s igĂ„ng adrenalinpumpen. Idag sĂ„g vi dock bara fĂ€rska spĂ„r men Ă€ndĂ„… Under promenaden ringde en kille frĂ„n en skoterklubb. De vill ha en ny hemsida plus en pressrelease. De hade hört att en av mina tidigare kunder var jĂ€ttenöjd. SĂ„nt Ă€r vĂ€ldigt roligt att fĂ„ höra.

Nu ska jag skriva en offert och hoppas pÄ tur Àven denna gÄng:) Jag avslutar dagen med att boka in en kurs med kunden jag gjort e-butik och hemsid Ät. Det Àr viktigt att kunderna verkligen lÀr sig uppdatera sÄ de fÄr dynamik i sina hemsidor. Ju oftare man uppdaterar ju större blir chansen att sökmotorerna hittar sidan och ju oftare man skriver i bloggen ju fler sidor fÄr sökmotorerna att indexera.

Leave a Reply