Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Solveig Gezelius presenterar sig

Solveig Gezelius presenterar sig

Jag har arbetat som journalist sedan början pĂ„ 1990-talet. Var lokalreporter pĂ„ Falu Kuriren i fyra Ă„r. DĂ€refter har det blivit mĂ„nga olika arbetsgivare och perioder som frilans. Nu har jag hunnit bli 50+ och mogen nog för att vĂ„ga förverkliga mina drömmar:) Jag Ă€r gift med vĂ€rldens bĂ€sta Lasse, har tre utflugna barn och ett barnbarn som heter “Viran”. Hon har stulit den största biten av mitt hjĂ€rta och Àr den som ger mig energi och inspiration. Jag bor i villa i en liten by nĂ„gra mil norr om Falun i Dalarna och har inrĂ€ttat ett kontor hemma. I oktober 2010 startade jag soloföretaget 3 Steg Kommunikation. Jag vĂ€nder mig i första hand till smĂ„- och nystartade företag och föreningar.

Min affÀrsidé Àr enkel. Jag vill att alla företagare och föreningar ska kunna uppdatera och sköta sin hemsida sjÀlva utan krÄngel och onödiga kostnader. Jag vill att alla företagare och föreningar ska finnas sökbara pÄ nÀtet. Jag vill ocksÄ att de ska kunna anvÀnda sociala medier i sin marknadsföring. Jag vill att fler ska sÀlja sina produkter via e-butiker och kunna sköta sina e-butiker utan krÄngel och onödiga kostnader. DÀrför har jag tagit fram ett kostnadseffektivt koncept som ser ut att gÄ hem hos kunderna. LÀs mer pÄ www.3stegkom.se

Sedan starten i oktober har jag gjort en rad hemsidor och lÀrt Àgarna att uppdatera dem, bland annat : www.svardsjointresse.se www.optikernisvardsjo.se www.optikernirattvik.se www.bobergsdojstojs.se (Àr under uppbyggnad tillsammans med e-butik) www.svardsjohembygdsforening.se Det har Àven blivit en del pressreleaser, ett par broschyrer, mÄnga fotouppdrag och nÄgra webb-TV-inslag. Se http://www.3stegkom.se/Referenser.html

Det ska bli roligt att skriva i den hÀr bloggen den hÀr veckan:) Idag har jag gjort de sista Àndringarna i en broshyr men vÀntar Ànnu pÄ att jag ska fÄ en högupplöst logga att lÀgga in.  Jag har pratat med Jonas pÄ www.solunova.se och fÄtt pressreleasen som jag skrev Ät honom förra veckan, godkÀnd. Dessutom gjorde jag en film om honom som jag strax ska lÀgga upp pÄ min hemsida:) Resten av dagen ska jag Àgna Ät att göra klar e-butiken Ät www.bobergsdojstojs.se. och göra en annons som jag ska sÀtta in i Vansbrobladet. Min pappa bor i Dala-JÀrna och jag vet att det finns ett stort behov av hemsidor i de trakerna. MÄnga saknar helt hemsida och de som har, har sidor som oftast Àr statiska, gamla och saknar koppling till sociala medier. Det vore jÀtteroligt om jag fick hjÀlpa företagen och föreningarna i VÀsterdalarna, dÄ kunde jag ju samtidigt hÀlsa pÄ pappa och fÄ tillfÀlle att umgÄs lite mer med honom:)

Leave a Reply