Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Mycket att göra i juletid

Mycket att göra i juletid

Vi slÀppte vÄr nya sajt förra mÄndagen och fram tills dess jobbade alla vÀldigt hÄrt för att fÄ allt klart i tid. Nu rullar sajten och det Àr snart dags för lite ledighet kring jul. TyvÀrr sÄ Àr det vÀldigt mycket vi skulle vilja fÄ gjort nu efter releasen ocksÄ. Det var en hel del som fick prioriteras ned för att vi skulle bli klara.

FrÄgan Àr dÄ vad som Àr viktigast att genomföra. Eller om man vÀnder pÄ det, vad har vi rÄd att inte genomföra?

AnvÀndarna mÄste hÄllas nöjda sÄ allt som syns utÄt Àr prioriterat, men Àr det en liten grafisk bugg Àr det inte lika viktigt som t ex funktionen att kunna begÀra ett nytt lösenord (som vi fick upp nÄgra dagar efter release).

Annonsörerna mÄste hÄllas nöjda sÄ saker som rör segmentering, rapportering och statistik mÄste prioriteras upp. Men samtidigt finns det kanske vissa av de funktionerna som ingen av vÄra nuvarande annonsörer anvÀnder som vi kan spara tills vi faktiskt har en kampanj med de behoven. Mycket gÄr ju att sköta manuellt direkt i databasen ocksÄ.

En sak som hela tiden prioriteras ned Àr vÄrt egna admingrÀnsnitt. Men det kan vara fel att göra ibland dÄ det kan vara vÀldigt vÀrdefullt att alla pÄ bolaget kan söka bland anvÀndare och videos pÄ ett enkelt sÀtt och inte bara dom som vet hur man gör en select i MySql. Det Àr ÀndÄ vÄrt dagliga arbetsredskap.

Vi fÄr helt enkelt fortsÀtta jobba hÄrt Àven efter release för att hinna sÄ mycket som möjligt innan julen lÀgger sin glöggdimma över oss och inget hÀnder förrens 2011.

Leave a Reply