Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Att betala ut pengar till 60 bloggare födda på 90-talet

Att betala ut pengar till 60 bloggare födda på 90-talet

Fokis rosa faktura

Fokis rosa faktura

Alla våra bloggare är inte födda på 90-talet men många är det. Idag förbereder vi utbetalningarna som sker strax före julafton denna månad för de pengar bloggarna tjänade förra månaden på sina visningar. Vi delar ju alla annonsintäkter mellan oss och bloggarna. Det är vår affärsmodell helt enkelt.

Vissa bloggare som Foki ovan fakturerar oss. Andra måste vi göra en utbetalning till och betala in sociala avgifter och skatt på det dom får. De bloggarna får helt enkelt en nettolön av oss. Lite konstigt men enda sättet i det här landet. I resten av EU är det mycket enklare att betala ut pengar till användare av en tjänst.

Det blir en del manuellt krångel med att sköta utbetalningarna då alla användare som ska få betalt som privatpersoner och inte som företag måste fylla i sina uppgifter på vår sajt. Det är inte alltid som en 17-åring vet vad ett clearingnummer är t ex. Men efter att ha dubbelkollat vissa märkliga siffror och listat ut vad det bör stå för personummer så brukar det gå bra.

Varje månad får 50-60 personer pengar insatta på sina konton för sina visningar. Vi har snart betalat ut över 2 miljoner kronor till våra användare sedan vi startade 2009. Man måste komma upp i över 500 kr för att få betalt vilket gör att fler och fler kommer upp i summan varje månad. Så antalet utbetalningar ökar gradvis. Men det är så det ska vara.

Förhoppningsvis betalar vi ut pengar till 500 bloggare per månad om ett år.

Leave a Reply