Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Projektlederi och strategilunch kring webbnĂ€rvaro

Projektlederi och strategilunch kring webbnÀrvaro

MÄndagar Àr vikta för projektledning, organisering och administration. Jag erkÀnner, administration Àr inte min starkaste sida men jag förstÄr vikten av att göra det. SÄ jag stökar undan och hÄller god min hela dagen. Ja, jag inser att det Àr bra och nödvÀndigt att fÄ stenkoll pÄ projekten.

Först mĂ„ndagsmöte dĂ„ alla anstĂ€llda kort rapporterar om veckan – en form av speedmeeting. Sen projektledarmöten dĂ„ alla projekt gĂ„s igenom och nĂ€r projektlederidagen Ă€ndĂ„ Ă€r igĂ„ng brukar jag försöka samla alla interna projektmöten pĂ„ mĂ„ndagar. DĂ„ gĂ„r vi igenom veckans aktiviteter i de olika projekten. Till sist sĂ€tter jag ihop veckorapporter till kunderna sĂ„ de ocksĂ„ fĂ„r koll. Ordning och reda pĂ„ mĂ„ndagar. Pust!

Kul att diskutera egna strategier och inte andras
Idag höll jag och en kollega (Mattias Aspelund) dessutom en strategilunch för och med med alla anstĂ€llda för att diskutera hur vi som företag kan stĂ€rka vĂ„rt eget varumĂ€rke i sociala medier. Det blev ett jĂ€ttebra samtal kring vĂ„ra egna mĂ„l och mĂ„lgrupper (annars pratar vi bara om andras), om konsten att utnyttja nĂ€tverkseffekter, kanalval, innehĂ„ll, tips och tricks för sociala medier. Vi hamnade i resonemang kring hur man balanserar pĂ„ grĂ€nsen mellan att vara personlig men inte privat och vilka delar av yrkeslivet det kan vara vĂ€rt att lyfta fram och vad som kan vara intressant för vĂ„ra ”followers”. MĂ„nga kloka ord som nu resulterar i egna interna riktlinjer och en policy för sociala medier. Hm, inte en dag för sent 


MÄnga pÄ Metamatrix anvÀnder bland annat Twitter sen tidigare och nu hoppas jag att fler börjar, eller Äterupptar twittrandet.

Mig hittar ni pÄ http://www.twitter.com/PiaFlodquist och mÄnga av mina kollegor pÄ http://www.twitter.com/metamatrix/consultants

Ha ha, vi fick lussebullar till fikat idag. Tror faktiskt inte att jag Ă€tit det sĂ„ tidigt förut. Försökte hinna fota innan mina glupska kollegor kastade sig över fatet, men nĂ€ …

Passar ocksÄ pÄ att presentera nÄgra av mina bullÀtande twittrande kollegor, frÄn vÀnster: Mattias Aspelund @aspelund systemutvecklare, Andreas Bergström @andreasordell utvecklingsansvarig och Max Walter @maxwalter anvÀndbarhetskonsult.

Mattias Aspelund, Andreas Bergström och Max Walter

Mattias Aspelund, Andreas Bergström och Max Walter

Tags: , ,

Leave a Reply