Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Nu tackar jag för mig - mina tankar om tid

Nu tackar jag för mig - mina tankar om tid

TĂ€nk vad fort en vecka kan gĂ„….

Begreppet tid Ă€r egentligen vĂ€ldigt fascinerade. Den Ă€r alltid den samma men kan upplevas sĂ„ olika. VĂ€ntan pĂ„ ett beslut om en offert kan kĂ€nnas som en evighet, en vecka pĂ„ loggenbloggen gĂ„r snabbare Ă€n kvickt. Jag brukar ofta fundera pĂ„ begreppet tid. Hur anvĂ€nder vi den, vad gör vi med den och varför rĂ€cker den aldrig till? Som smĂ„barnsförĂ€lder blir dessa tankar Ă€n mer aktuella. Min dotter Ă€r snart tvĂ„ Ă„r, TVÅ ÅR. Jag kallas mig fortfarande “nybliven förĂ€lder”. Undra hur lĂ€nge man kan kalla sig det. En frĂ„ga om tid…

Jag vill avsluta med ett boktips “10 tankar om tid” av Bodil Jönsson. En lĂ€ttlĂ€st och mycket givande bok för alla oss som funderar över vart tiden egentligen tar vĂ€gen.

Tack för mig och hoppas inlÀggen varit givande!

/Kalle Blohm

Tags: , ,

One Response to “Nu tackar jag för mig - mina tankar om tid”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Kristoffer Fluder Says:

    Mycket bra lÀstips! Ska inhandlas omgÄende.

    Timothy fyller ett Ă„r i December….var tog den tiden vĂ€gen tĂ€nker jag ocksĂ„, men nĂ€r jag börjar fundera dĂ„ fylls man med bilder och minnen och stunder av otroliga framsteg som hĂ€nt. Första gĂ„ngen han sa pappa, mamma, alma :-) ajabaja, samt nu nĂ€r han börjat gĂ„,,,tiden gĂ„r fort men jĂ€klar vad underbart det Ă€r att vara förĂ€lder. Allt blir sĂ„ mycket klarare..

    Allt gott!

Leave a Reply