Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Google ser mig och min familj

Google ser mig och min familj

Min familj möter Googlebilen

Det Àr en tidig morgon sommaren 2009. Jag och Anna Àr pÄ vÀg ut pÄ promenad med Ella. Utanför vÄr uppgÄng möter vi en bil med vad som mest ser ut som megafon pÄ taket. DÄ hade jag inte en aning om att Google var pÄ besök i stan. Visste nog inte vad Google Street View var heller för den delen. Visst, det kÀnns pÄ nÄgot sÀtt lite konstigt att man fÄngas pÄ bild utan att ge sitt medgivande men Ä andra sidan sÄ Àr det ju bara jag som vet att det Àr jag.

Google Maps och Google Street View Ă€r tvĂ„ funktioner som jag annars gillar skarpt. Jag anvĂ€nder funktionerna ofta nĂ€r jag planerar resor eller vill fĂ„ uppfattning om en miljö som jag inte besökt. Jag vill Ă€ven rekommendera Google Maps som ett bra komplement i det “lokala söket”. Att skapa en Google Map profil Ă€r enkelt och vĂ€l vĂ€rt ett lĂ€gga ett par minuter pĂ„. Följande exempel Ă€r hĂ€mtat frĂ„n sökningen “Hotell Kalmar”.

Kan tillÀgga att enligt Google Keyword Tool sÄ anvÀndes denna sökfras 3600 gÄnger under september mÄnad. Med andra ord en mycket vÀrdefull yta för exponering! Funderingen blir Àn mer intressant om man i framtiden kan tÀnka sig att Google Maps blir en integrerad del i försÀljningsprocessen mot fysiska butiker. DÄ vandrar man runt i Google Street View och besöker affÀrer för att handla online. Denna frÄga finns garanterat pÄ dagordningen i mountain view.

Nedan kan ni se ett klipp angÄende Google Maps och Street View om ni Àr intresserade att lÀra er mer om funktionerna.

Tags: , ,

Leave a Reply