Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Vi som vet mer om varann genom Facebook
.

Vi som vet mer om varann genom Facebook
.

..Àn vad vi vet om varandra, som kolleger pÄ jobbet.

Det Àr trevligt att lÀra kÀnna sina kolleger via FB genom att kunna kika in i deras vardagsliv -  se bilder pÄ  deras barn och familj (inte visste jag att hon hade fyra barn), soliga bilder frÄn semesterresan (dit ska vi ocksÄ resa, mÄste frÄga om de hade all-inclusive) och kanske tom fÄ se suddiga bilder frÄn den senaste midsommarfesten (ha ha ha). Ibland fÄr man lÀsa om kollegers hobbies vilket kan överraska :D.

Sen finns ju personer som aldrig vare sig kommenterar eller bidrar.
De smyger bara omkring som osynliga spanare utan att sĂ€ga ett ord (obehagligt). Och sĂ„ finns det de personer som har hört talas om Facebook och kĂ€nner sig stressade för att de INTE Ă€r med. De öppnar ett konto, lĂ€gger upp en bild, gĂ„r med i nĂ„gra grupper, adderar 200 vĂ€nner och för att aldrig mer synas till. Vi andra, som blev jĂ€tteglada över att de Ă€ntligen gick med i FB, skickar glada meddelanden, gratulerar pĂ„ deras födelsedag och skriver i deras logg. Men nĂ„gra svar fĂ„r vi inte, möjligen nĂ„gra veckor senare med en ursĂ€kt – ”jag hinner inte vara pÄ Facebook, dessutom verkar det bara vara en massa skrĂ€p som skrivs och jag fattar inte egentligen vad DU gör dĂ€r”.

Öh?

Tags:

Leave a Reply