Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Skjut inte upp vad du kan göra på en fredag….

Skjut inte upp vad du kan göra på en fredag….

..till en måndag. Det är mitt nya motto. Man kanske kan smyga iväg tidigare på fredagen och lulla in sig själv i fredagsfeelingen; systemet, delikatessavdelningen på Coop, Idol och soffan – och helt förtränga de små gula post-it lapparna som låg kvar på skrivbordet när man gick för dagen.

Måndagsmorgon
Nu sitter jag vid datorn kl. 07.15 och äter min frukostmacka, samtidigt som jag läser mejl, svarar på mejl, deletar och sorterar i långa rader av mappar, förbereder utskick, redigerar text, kollar av Facebook, skriver ut viktiga papper och sorterar in i pärmar (ja, jag vet – det är helt omiljövänligt) knycklar ihop post-it lapparna en efter en. Åh, lättnad! Nu börjar jag få koll på läget igen.

DÅ, börjar det plinga till i Outlooken!
(Ny post-it-lapp: Kom ihåg att fråga IT-supporten hur man gör för att stänga av plinget) - Nu har alla andra på kontoret börjat bearbeta sitt dåliga måndagssamvete genom febril effektivitet. Vi har kul på Santa Maria! Men vi jobbar hårt också.

You have exceeded your maximum limit.
En dag ska jag roa mig med att räkna alla mejl jag skickar i genomsnitt på en vecka. Fast det kan bli svårt. Hälften utav alla mejl jag skickar och tar emot måste jag slänga för att slippa mötas av meddelandet ”You have exceeded the maximum limit of the size of your Inbox”. Så jag städar och städar och aldrig blir det rent. Känns det igen?

Tags: , , ,

2 Responses to “Skjut inte upp vad du kan göra på en fredag….”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 jardenberg kommenterar – 5 Oct, 2010 #jjk — jardenberg unedited Says:

    [...] Loggenbloggen » Blog Archive » MÅNDAGSMORGON [...]

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Helene Nordfors Says:

    Jag skickar din kommentar direkt till vår IT avdelning :O)

Leave a Reply