Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Då kör vi andra dagen då!

Då kör vi andra dagen då!

Hejsan!
Idag har det varit fullt upp. Började dagen med en salstenta på fem timmar. Lagom roligt, men sådant som måste göras om jag någon gång i framtiden ska bli en behörig lärare. Det gick bra tyckte jag och jag klarade nog tentan i alla fall.

När tentan var slut var det dags att pallra sig till jobbet för massa måsten. På tisdagar har vi lärare konferenstid men just idag hade inte jag något inbokat så jag har fått en hel del annat gjort. Bland annat har jag hunnit att göra klart mitt pass för morgondagen som handlar om hur man gör en bra PowerPoint i kursen datorkunskap. Eleverna i den kursen håller på med ett grupparbete där de ska ta reda på lite olika saker. Bland annat ska de ta reda på vad datorer kan göra i en demokratirörelse, hur datorer underlättar vardagen i arbetslivet mm. Allt detta ska de göra ett arbete om som ska vara korrekt utformat i Word. De ska även göra en presentation i PowerPoint som de ska hålla för klassen. På så sätt får de lära sig att göra saker i Word och PowerPoint samtidigt som innehållet i arbetet är relevant för kursen. Två flugor i en smäll!
Mitt, hyffsat städade, skrivbord (såg betydligt värre ut förra veckan).

Jag ber om ursäkt att jag inte har hunnit att diskutera de sakerna jag velat än i bloggen utan att detta mest blivit en dagbok. Mitt mål är att posterna som kommer ska ha lite mer diskussion i sig.

Nu blir det Olearys med lite kompisar för att kolla matchen mellan AIK och Djurgården i hockey. Jag håller givetvis tummarna för gnaget!

Framåt stolta AIK!
/Marcus

One Response to “Då kör vi andra dagen då!”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 jardenberg kommenterar – 29 Sep, 2010 #jjk — jardenberg unedited Says:

    [...] Då kör vi andra dagen då! [...]

Leave a Reply