Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » En vecka går alldeles för fort…

En vecka går alldeles för fort…

…och jag hade en hel del planer för skrivandet, tankar att dela med mig av, mycket jag vill säga. Endast en bråkdel har hamnat på pränt just här på loggenbloggen. Jag lovade exvis att utveckla tanken kring hur sociala vi egentligen är… Det får jag ta i ngt annat sammanhang.

Veckan som gått har dominerats av ämnet “Sociala Medier”, dels för att jag fick inbjudan att närvara här, men också pga en hel del sammanträffanden och tillfälligheter. Behovet av att dokumentera vår Social Media-policy är uppenbar, att kommunicera densamma än mer viktigt.

Ett är dock säkert - oavsett format på policyn - så får vi ut vår kommunikation. Igår avgjordes den svenska finalen i Young European Truck Driver Competition 2010. Vi var på plats med vår online redaktion - plåtade, skrev texter. Direkt efter prisutdelningen kunde vi lägga ut materialet på våra egna siter www.scania.se, www.scania.com, men också på Newsroom, Facebook och Twitter. Det var lite av ett genrep inför Europa-finalen som äger rum i Södertälje den 9 oktober.

Tack för att ni har lyssnat, tillönskar er en härlig höst!

/Erica

Frågor? Här når ni mig:

erica.zandelin@scania.com
ericamzandelin@gmail.com
http://www.facebook.com/erica.m.zandelin

Ett som är säkert - vi kommer fortsätta utveckla vår närvaro online

2 Responses to “En vecka går alldeles för fort…”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Kristina Ulander Says:

  Tack Erica för trevlig läsning under din ‘loggblogg vecka’
  Kul att få lite inslag i vardagen hos dig och Scania, med backande lastbilar, utvecklandet av online närvaron, vikten av och problematiken kring den Sociala Media-policyn - det känns igen… Men ni verkar ha kommit en bra och kul bit på vägen, lycka till!

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Erica Says:

  Tack Kristina, vad roligt att Du läst. Igenkänningsgraden verkar vara hög hos fler - har fått både mail och tfn.samtal som bekräftar utmaningen i en stor organisation.

  Ha en fin helg!

  Hälsar Erica

Leave a Reply