Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Fredagens spaningar

Fredagens spaningar

I onsdags skrev jag ett inlÀgg om personalisering och tÀnkte snabbt beskriva hur man inte ska göra.

Jag har nÀmligen fÄtt ett otroligt erbjudande frÄn Brothers med 20 procents rabatt. Döm om min besvikelse nÀr jag lÀser vidare och ser att jag bara kan utnyttja erbjudandet i Eskilstuna, 35 mil bort. Det finns fyra Brothers i Göteborg och jag fÄr erbjudanden frÄn en butik i Eskilstuna.

Vi fÄr vÀl hoppas att inte hela Brothers kundregister och personaliseringsstrategi hÄller samma kvalité som de lagrat pÄ mig.

Forbes.com publicerade precis en video om hur dÄliga kundupplevelser pÄ en e-handel pÄverkar försÀljningen och den otroligt starka ryktesspridingen som sker nÀr en internetanvÀndare stöter pÄ ett hinder i sin köpprocess pÄ en e-handelssite.
Filmen Àr bara 3 minuter

Tags:

6 Responses to “Fredagens spaningar”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 mattias Ekestena Says:

  Ha ha, underbart exempel. MÄset bara tillföra ett snabbt eget. Har vid flera tillfÀllen inhandlat olika progarm för grafiskt arbete frÄn företaget ADOBE och vid de 2 senaste tillfÀllen har jag inom loppet av ett par dagar efter inköp av en produkt fÄtt ett ernjudande hemskickat till mig pÄ EXAKT den produkten som jag redan köpt. HÄl i huvudet.
  Alla transaktioner har skett via nÀtet sÄ de har har haft tillgÄng till all min data bÄde som kund och vvad jag bestÀllt och uppenbarligen har min bestÀllning triggat sjÀlva utskicket av erbjudande det Àr bara det att de glömt att fundera över vilket innehÄll de skickar ut i det.

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 MikaelJacobsson Says:

  Helt fantastiskt exempel Mattias. Finns sÀkert hundratals liknande historier. Finns det nÄgon annan som har nÄgra roliga erfarenheter om riktade erbjudanden?

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Mattias Pihlström Says:

  Jag har hört en historia om en kille som köpt en CD pÄ CDON men som fick en annan levererat dÄ den han bestÀllt inte fanns tillgÀnglig lÀngre. Ett meddelande var med i försÀndelsen dÀr man bad om ursÀkt och hoppades att den CDn man skickade istÀllet skulle duga lika bra (det var en annan artist!).

  Man fÄr ju hoppas att detta inte var sant ;)

 4. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Karl Ahlhage Says:

  Jag fick hÀromveckan ett erbjudande frÄn KappAhl dÀr de framhöll mig som en av deras mest trogna kunder. Jag har aldrig nÄgonsin handlat dÀr. De öppnade just en butik i vÄr stad.

  Min hustru har förvisso varit dÀr en gÄng, men att kalla det för en trogen kund Àr lite mÀrkligt.

 5. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Björn Schröder Says:

  PĂ„ tal om “hur man inte ska göra” sĂ„ hade jag en spĂ€nnande upplevelse tillsammans med SJ i Göteborg och Ă€mnet “Cross Channel”. Har köpt en SJ biljett via nĂ€tet och pĂ„ plats i Göteborg undrade försynt pĂ„ SJs bokningskontor om det gick att byta plats pĂ„ tĂ„get. Men ack, SJs bokningssystem krĂ€ver att biljetten dĂ„ Ă€r köpt pĂ„ biljettkontoret i Göteborg för att dom ska kunna byta platsen…

  Kanske lÀge att ta bort spÀrren i bokningssystemet att ett platsbyte krÀver att biljetten Àr köpt pÄ samma stÀlle som dÀr man Àr nÀr man vill Àndra nÄgot:-)

  Trevlig helg

 6. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Lars Says:

  Inte samma sak, men nĂ€r jag var liten bestĂ€llde jag ett modellflygplan ur Hobbex. Fick en kastrull istĂ€llet. PĂ„ kartongen satt det dock en lapp dĂ€r det stod “modellflygplan”.

  Eskilstuna City förresten, vad Àr det? ;)

Leave a Reply