Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » So long, farewell, Auf wiedersehen, good night

So long, farewell, Auf wiedersehen, good night

Det blev en ovanligt avslappnad helg utan jobb. (Vad man nu menar med jobb. Jag trĂ€ffade slĂ€ktingar som jag inte ser sĂ„ ofta, och naturligtvis frĂ„gar de nyfiket hur det gĂ„r med mitt företag och vad jag gör egentligen. Det Ă€r alltid bra att trĂ€na pĂ„ sin elevator pitch, beskriva mĂ„lgruppen, affĂ€rsidĂ©n et cetera. Även denna gĂ„ng fick jag nya insikter genom att lyssna till mig sjĂ€lv berĂ€tta.)

Om du Àr som jag och lÀser mer böcker under sommaren Àn resten av Äret sammanlagt, kan jag rekommendera dessa böcker om varumÀrken och marknadsföring:

  • Crush It! av Gary Vaynerchuk. Om hur du bygger ett (personligt) varumĂ€rke genom att dela med dig av information pĂ„ Internet och dĂ€rigenom göra dig kĂ€nd i din bransch.
  • The Referral Engine av Jon Jantsch. Om hur du bygger marknadsföringen och företaget pĂ„ att kunder och andra tipsar om dig.
  • The Brand Gap och Zag av Marty Neumeier. Om vad ett varumĂ€rke Ă€r, hur det fungerar och hur du stĂ€rker det pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt (genom att vara annorlunda).

Tack för mig och glad sommar! Om du vill fortsÀtta följa mina Àventyr och se hur det gÄr, finns jag som sagt pÄ Entreprenörd.se och Twitter.

Leave a Reply