Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Bloggat lite pĂ„ wipcore.se

Bloggat lite pÄ wipcore.se

För en tid sedan sammanfattade jag ett lÄngt blogginlÀgg skrivet av Avinash Kaushik , som handlar om hur man mÀter vÀrdet av e-handelssajten, sett till hela företaget och inte bara i form av intÀkter för online-köp.

Sammanfattningen var för internt bruk, men nu kan ni hitta det pÄ Wipcores bloggsida.

En av svÄrigheterna som e-handelsansvariga stÄr inför Àr att pÄvisa hur mycket vÀrde e-handelssajten tillför verksamheten. Jag har mÀrkt att mÄnga e-handelsavdelningar mÀts endast pÄ vilken försÀljning som sker pÄ sjÀlva e-handelssajten. Och det Àr inte rÀttvist för den e-handelsansvarige som inte fÄr den som budget han/hon förtjÀnar. Men mest allvarligt Àr det för att företagen inte inser hur mycket investeringar pÄ e-handelssajten pÄverkar den totala försÀljningen.

Hoppas mitt blogginlÀgg gav lite inspiration och tips för skapa bÀttre förutsÀttningar för e-handelsajternas vidareutveckling. Det Àr vÀrdefull lÀsning för alla som sÀljer via kanaler.

Har ni nÄgra andra tips eller erfarenheter om hur man kan mÀta vad en e-handel tillför för vÀrde och hur man kan kvantifiera detta i konkreta siffror?

Tags: ,

3 Responses to “Bloggat lite pĂ„ wipcore.se”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 David Says:

  finns fÄ konkreta mÄtt för vÀrdet av multikanal. genom kundklubbdata kan man fÄ siffror pÄ hur kunder som först registrerat sig i en kanal (online), och sedan köpt i en annan kanal (butik). samma analys gÄr ju ocksÄ att göra pÄ köphistoriken. annars fÄr man nog förlita sig till enkÀter i butik och online. har du varit pÄ online innan, hade det pÄverkan pÄ ditt köpbeslut i butik etc.

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Lars Says:

  Hoppas fÄ Avinash till Stockholm i slutet pÄ maj. :)

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 MikaelJacobsson Says:

  Lars om du lyckas hoppas jag att du delar med dig av denna info pÄ din blogg?
  Har lyssnat pÄ Avinash flera gÄnger och han Àr helt Àr fantastisk!

Leave a Reply