Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Tony Robbins om varför

Tony Robbins om varför


Jag har vÀldigt, vÀldigt svÄrt för livscoacher och sjÀlavÄrdare som inte arbetar evidensbaserat. De som sÀljer livsförbÀttring med slogans har lite att hÀmta hos mig. Med ett undantag: Tony Robbins.

Jag vet inte varför Tony Robbins Àr sÄ bra. Det Àr inte för att han trÀnar massor av sportstjÀrnor. Det Àr inte för att han Àr sÄ briljant som förelÀsare. Det Àr nÄgonting med att han Àr Àkta. Och gör bra saker.

SĂ„ hĂ€r pĂ„ fredageftermiddagen, för dig som inte redan tagit klĂ€mdag och helg, sĂ„ kan det vara skönt med lite motivation. Ta en paus pĂ„ 20 minuter och se Tony Robbins rocka brallorna av publiken i ovanstĂ„ende TED-förelĂ€sning. Tony Robbins Ă€r förstĂ„s inte en motivationsförelĂ€sare. Han Ă€r den som stĂ€ller frĂ„gan “varför?” Du fĂ„r sjĂ€lv se vad han gör. Han torde för övrigt vara en av de fĂ„ som tillĂ„ts dra över tiden pĂ„ TED.

Glöm inte att du Àr en stjÀrna. Den som arbetar sÄ hÄrt som du gör pÄ en fredageftermiddag dÀr de flesta svenskar redan tagit helg Àr en stjÀrna. Du arbetar hÄrdare Àn de flesta, dÀrför kommer du ocksÄ ha potential att nÄ lÀngre. Vad Àr det som driver dig att arbeta sÄ hÄrt? FrÄga Tony Robbins. Sedan glömmer du inte att ta paus under helgen. Glöm inte att hÀlsan Àr viktigast.

Mikael Pawlo
Mr Green

Tags: , , , , ,

Leave a Reply