Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Medarbetarmöte fredag med hemlig gäst

Medarbetarmöte fredag med hemlig gäst

Vi har möten med alla medarbetare en gång i månaden på Klarna. Jag tycker detta är strålande tillfällen att lyfta fram frågor och funderingar och informera alla som jobbar hos oss. Nu för tiden har vi ett på svenska först och sedan ett andra möte på engelska där även de som inte kunnat vara med på första är med. Vår nästa utmaning är att få med de finska, norska och tyska kontoren på detta via videolänk. Vi har försökt många olika former för att nå ut med information till alla hos oss vilket blir ett allt större problem. De saker man verkligen vill ska nå alla behöver kommuniceras i flera kanaler som vår internwebb, på toaletterna, på medarbetarmöten och ibland även via email.

Det är svårt att hitta en nivå som passar alla. Ta den ekonomiska utvecklingen som exempel numera är hälften av alla aktieägare medan den andra hälften kanske inte är lika intresserad, att få ut informationen bygger därför på pedagogik, tydlighet och ett inslag av humor för att alla ska hålla intresset uppe. Förr, förra mötet dansade jag in i lederhosen till Dj Ötzi, så säkerställer vi att alla vet att vi nu är uppe och snurrar i tyskland, samtidigt som jag tycker det är väldigt roligt.

En annan sak vi gör är att uppmana alla att ställa frågor via internwebben som vi sedan avhandlar på mötet. Det kan vara allt mellan himmel och jord, vad händer nu i och med Sequoia? Vad gör vår nya CCO? Kommer folk från Sequoia börja jobba hos oss osv. Detta var några av de frågor som kom upp nu. Oberoende hur “känsliga” frågorna är försöker vi lyfta upp de och svara inför sittande publik. Tanken är därmed att förmedla att vi har som ambition att vara så öppna och tydliga med allt vi gör. Att motverka den deg av missförstånd som ofta kväver många organisationer.

Det här mötet hade Joakim hos oss sagt på planet från Oslo att han tyckte det hade varit roligt om styrelsen kom och presenterade sig för alla. Jag älskar att kunna svara på sådant direkt så man verkligen känner att vi bryr oss om vad alla hos oss tycker, för det gör vi, många gånger mycket mer än vad folk anar. Så till min stora glädje lyckades jag få Sven Hagströmer trots sitt tuffa schema att komma förbi och presentera sig den här fredagen. Och även han drog en del skratt med sig.

One Response to “Medarbetarmöte fredag med hemlig gäst”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Underskatta inte fikarastsnacket « Fyra nyanser av brunt Says:

    [...] Såhär 10 år senare är Skype, Facebookchatten och MSN Messenger större än någonsin. Fikarasten har blivit digital, oberoende av fysisk plats, och många företag med kontor på flera platser har t.o.m. fredagsfikat ihopkopplat via videochatt. [...]

Leave a Reply