Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » En PR-konsults bekĂ€nnelser

En PR-konsults bekÀnnelser

Det Àr inte sÄ att jag lider brist pÄ saker att göra.
NejdÄ, precis som alla andra idag med starka kÀnslor bÄde för arbete och familj, samt tillrÀckligt mycket fritidsintressen för att motivera RUT-avdrag för fritidspedagog Àr det en konstant kamp om min tid.
Varför dÄ inte Àven blogga pÄ en plats till under en vecka?

Mitt namn Àr Johan Hedberg och jag Àr varken moderat politiker eller galet bra hockeymÄlvakt utan PR-konsult pÄ Springtime PR.

LÄt oss ta kortfaktan med en gÄng:

Är: PR-konsult med inriktning pĂ„ sociala medier
Gör: Arbetar pÄ Springtime PR, bakar hemma i köket och har en aldrig sinande trave med böcker som jag ska ta mig igenom.
Ålder: 33 Ă„r. Det Ă€r bannimej ingenting.

Familj: Sambo med Linnea och om hon inte fÄr kalla fötter gifter vi oss nÀsta Är. Det hindrade oss dock inte frÄn att skaffa Ludvig innan vi stod inför prÀsten. Han Àr 1 1/2 Är.

Djur: Leon Leonberger. 75 kg varav 10 kg hÄr som konstant fÀlls, 2 hg ren nostryffel, runt 1/2 kg trampdynor och alldeles för mycket drÀggel. Men vÀrldens underbaraste och innan jag hamnade pÄ Springtime tÄgpendlade han och jag mellan Uppsala och Stockholm varje dag eftersom han ville hÀnga pÄ mitt dÄvarande kontor.

Bor: I Uppsala. Älskar att pendla. Det Ă€r mina 2X40 minuters egentid varje dag. Hade man tur under vintern var SJ schyssta och utökade det ibland till 2×240 minuters egentid. Alla var inte lika nöjda som jag.

Springtime PR
Gör: Är en PR- och kommunikationsbyrĂ„ med extra mycket kĂ€rlek för tanken att mĂ€nniskor pĂ„verkar mĂ€nniskor.
AnstÀllda: Drygt 70 personer. Majoriteten i Stockholm men vi har Àven tvÄ underbara kontor i Peking och Shanghai.
OmsÀttning: 105 miljoner (2008)

Jag hade tĂ€nkt att försöka undvika sĂ€ljsnacket den hĂ€r veckan. Är det OK?
Det finns sÄ mycket roligt att berÀtta och trots att jag har en hel vecka pÄ mig kÀnns tiden knapp.

Det Àr inte bara hÀr jag pratar, skriver och gestikulerar. Min vÀrld bestÄr av ett antal platser till som ni Àr mer Àn vÀlkomna att besöka.
Twitter: Huvudplattformen. Navet. Uppdaterar ofta, ofta.
Matgeek pÄ Taffel.se: Min matblogg. Brödbak, cupcakesfrossor och andra hÀrligheter delas sÄ ofta jag hinner.
Tumblr: Allt off topic som jag ramlar över och vill dela med mig av. Har en stor förkÀrlek för streetart.
Google Shared Objects: De dÀr godbitarna som vaskas fram i vÀrldens bÀsta RSS-lÀsare ska sÄ klart delas med andra.

SkÀlet till att jag Àr en del av Springtime Àr att jag och min kollega Daniel Chow efter att ha sÄlt vÄra tidigare verksamheter, kommit ur lock-upen och Àtit vÀldigt mycket god mat kom fram till att vi hade vÀldigt mÄnga gemensamma idéer kring hur företag borde hantera de möjligheter som nÀtet ger dem.
Vi bildade 2007 bolaget Early October Sweden AB och slog ner vÄra bopÄlar pÄ Wallingatan. De kunder vi hade visade sig framför allt vara i behov utav möjligheten att lyssna. Att öppna öronen för vad som sades om dem pÄ nÀtet, innan de kunde sjÀlva kasta sig in i diskussionen.

Under resans gÄng sÄ skapades en relation med Springtime och minnet frÄn vÄrt första möte Àr nÄgot som - och jag vet precis hur klyschigt det hÀr mÄ lÄta, men sÄ var det - etsade sig in i vÄra minnen för alltid.
NÀr vi lÀmnade lokalen var vi rörande överens om att vi en dag skulle arbeta dÀr.
Folket var de varmaste av sjÀlar, lokalerna var rena drömmen och de kunder som man arbetade med var högt och lÄgt, stort och smÄtt. Men framför allt fanns det en sundhet kring affÀren, medarbetaren och kunden som vi inte stött pÄ tidigare.

Sommaren 2009 hade vÄr ömsesidiga kÀrlek resulterat i att vÄrt bolag blev en del av Springtime och till allas glÀdje (med undantag av Leon vars pendlardagar dÄ var över) sÄ flyttade vi till HollÀndargatan.

DÀr, ovan badhuset sitter den skönaste blandningen av mÀnniskor och det Àr om dem, om det vi gör och allt annat som fyller mina dagar jag ska berÀtta den kommande veckan.

Tags: , , , , , , ,

4 Responses to “En PR-konsults bekĂ€nnelser”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Lars Carlén Says:

  Hej Johan,

  Jag följer med stort intresse det du skriver om ditt jobb. SjÀlv Àr jag egenföretagare men försöker att hitta en anstÀllning pÄ PR-byrÄ och undrar hur du kom in i PR-branschen? Hur fick du helt enkelt din anstÀllning? Har du nÄgra bra tips om hur man ökar sina chanser att bli anstÀlld av en PR-byrÄ? Skriv gÀrna nÄgot om det pÄ Loggenbloggen!

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Johan Hedberg Says:

  Vad roligt att höra!
  Jag kom in i branschen i och med att jag och min kollega hade ett bolag som blev uppköpt av Springtime.
  De som arbetar hÀr kommer frÄn mÄnga olika branscher och har alla vitt skild bakgrund. Jag tror jag ska ta och skriva ett inlÀgg med lite exempel. :)

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Smurftips — Doktor Spinn Says:

  [...] En PR-konsults bekÀnnelserKkollegan Johan Hedberg bloggar pÄ Loggenbloggen. [...]

 4. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Emma Says:

  Ska bli spÀnnande att följa din blogg! :)

  /Emma

Leave a Reply