Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Text blir programmering som blir mat?

Text blir programmering som blir mat?

Eftermiddagen börjar lida mot sitt slut, jag kommer att smita hÀrifrÄn om drygt en timme. Jag ska lÀgga min sista energi för dagen pÄ att leka programmerare. NÀr jag bloggat denna vecka har jag insett att jag programmerar nÀstan lika mycket som jag skriver text. Kanske Àr det dags att Àndra namn pÄ min befattning?

Jag tÀnkte avsluta min bloggvecka med att inte prata jobb. Jag tÀnkte avsluta med att lÄta er fÄ en lite större insikt om vem jag Àr pÄ hemmaplan. För mig Àr hemmaplan 30 minuter frÄn jobbet och en minut frÄn tunnelbanestationen i VÄrberg. Om ni gÄr in i det vÀldigt lÄnga huset dÀr, gÄr bort till nummer 4 och Äker upp tvÄ trappor sÄ hittar ni min dörr. PÄ helgerna sÄ brukar det vara vÀldigt mycket matlagning och hög musik dÀrinne. NÀr man öppnar ytterdörren slÄs man av en hÀrlig doft som sÀger att det Àr nÄgon som vet vad han/hon sysslar med som lagar mat.

Denna helg kommer mina förÀldrar och mina morförÀldrar pÄ besök. Mina morförÀldrar kommer faktiskt för första gÄngen. Nej, jag Àr inte sÄ elak att jag aldrig bjuder över dem, vi Àr bara nyinflyttade. PÄ menyn stÄr följande:

- Champange och italienskt plock i soffan. Broschetta, parmaskinka och olika kryddiga korvar kommer att förtÀras tillsammans med tapenade, oliver och inlagd paprika.

- Japanska biffar, ris och asiatisk sallad intas vid matbordet. Till detta blir det en vit Riesling som dÀmpar hettan av biffarna.

- Chokladmousse, apelsinsorbet och fruktsallad serveras tillsammans med kaffé och te till efterrÀtt. IgÄr insÄg jag att vi inte har en kaffebryggare sÄ om nÄgon har ett bra tips pÄ hur man gör gott kaffe till fint sÀllskap utan kaffebryggare sÄ tar jag gÀrna emot det.

SÄ. Nu vet ni att jag, förutom att jag Àr webbredaktör och copywriter pÄ ByUs webbyrÄ Àven Àlskar att laga mat (och trÀna och gÄ pÄ museum och upptÀcka och en massa annat ocksÄ). Jag Àr glad att jag har fÄtt dela med mig av min vardag och vad jag gör under denna vecka. Jag hoppas att jag levt upp till Ätminstonde en liten del av era förvÀntingar:)

Med dessa ord tackar jag för mig och min vecka. Nu Àr det dags att ge ivÀg pinnen till nÀsta ivrigare bloggare. Lycka till!

Och för er som kommer sakna mig, det Àr bara att maila mig (anna.helin at byus.se) sÄ bjuds ni över pÄ en kopp kaffe med lite webbsnack.

Leave a Reply