Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Fokus pĂ„ text

Fokus pÄ text

Jag har suttit och omarbetat text under eftermiddagen. Ibland förundrar jag mig över hur vuxna mĂ€nniskor kan vara sĂ„ dĂ„liga pĂ„ att skriva. Ja, det kanske lĂ„ter barskt men jag kan fĂ„ in texter för bearbetning och tĂ€nka “Oj… vart ska jag börja?” Grammatikfel, syftningsfel, sĂ€rskrivningar, stavfel och fel anvĂ€ndning av interpunktionstecken (skiljetecken). NĂ€r dessa uppdrag kommer Ă€r det Ă€r bara ta sig i kragen, sĂ€tta koncentrationen pĂ„ 110% och börja strukturera upp.

  • Vad försöker företaget vill förmedla?
  • Vilka Ă€r deras ledord?

Sedan Àr det att börja planera hur den nya texten ska se ut och hur upplÀgget ska vara. Jag brukar alltid göra ett utkast pÄ papper innan jag börjar skriva pÄ dator. DÄ har man en mall att gÄ tillbaka till nÀr man plötsligt kÀnner sig osÀker pÄ sin egen struktur.

NÀr jag har lÀngre tid brukar jag ta lÄnga pauser mellan de olika stegen. NÀr man vet budskapet fÄr de gro i bakhuvudet ett tag. Sedan nÀr man minst anar det, vid frukost eller pÄ bussen slÄr det till och halva texten Àr skriven i huvudet. DÄ Àr det bara att hiva upp papper och penna och skriva av sig. Sedan renskrivs och granskas det i datorn.

Hur arbetar ni nÀr ni skriver texter?

Tags: , ,

2 Responses to “Fokus pĂ„ text”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 ;) Says:

    “Vad försöker företaget vill förmedla?” ;)

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Anna Helin Says:

    Ojsan hoppsan! Även den bĂ€ste kan göra fel;)

Leave a Reply