Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Arbetar vi effektivt eller sent?

Arbetar vi effektivt eller sent?

Hej!

Jag damp ner pÄ jobbet för ungefÀr en halvtimme sen. Lokalen var mörk och öde, jag kom först. Vid kvart över nio kom Esther in och plöstligt slog det mig att vi kommer ofta inte in före 9 pÄ jobbet. Arbetar vi sÄ effektivt att vi kan unna oss den sovmorgonen eller arbetar vi sent pÄ kvÀllarna? Jag skulle vilja pÄstÄ att vi arbetar effektivt efttersom ingen av oss sitter kvar till 18-19 pÄ kvÀllen.

SÄ idag ska effektiva Anna Àgna sig Ät att skicka ivÀg en del mail, skriva en artikel som vi gör tillsammans med Nina pÄ Enida Coaching och lite programmering. KÀnns som en hÀrlig dag.

Vad har ni för planer för dagen?

2 Responses to “Arbetar vi effektivt eller sent?”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Robert Gunnarsson Says:

    Vi pratatade precis om effektivitet pÄ morgonkaffet. Jag minns att jag lÀst om en Toyotaverkstad i Göteborg dÀr alla mekaniker gick ner i arbetstid med bibehÄllen lön. Tack vare att de jobbade 7 h per dag slapp de bilköer pÄ morgon och eftermiddag och fick ocksÄ mer gjort pÄ jobbet. Mindre tid men uppenbarligen mer effektiva eftersom de servade fler bilar. Det kanske Àr nÄgot i stil med det ni kör med?

    Idag blir det kontorsarbete medan snön faller utanför fönstret. Vi hoppas pÄ ett par decimeter snö sÄ att vi kan Äka mer offpist pÄ Idre FjÀll.

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Anna Helin Says:

    @ Robert:
    Ja det sÀgs ju att det fungerar sÄ men det kÀnns pÄ ett annat sÀtt ganska omöjligt att anamma. Men förhoppningsvis har vi lyckats!

Leave a Reply