Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Loggenbloggen med Anna Helin

Loggenbloggen med Anna Helin

VÀlkomna till en ny hÀrlig vecka i loggenbloggen. Efter en mycket bra framförd vecka av Lars Johansson tar jag nu över stafettpinnen och för med er till mitt liv i Stockholm. Men först, vem Àr jag?

Namn: Anna Helin

Arbete: Copywriter/webbredaktör pÄ ByUs webbyrÄ samt studerar pÄ kvartsfart

Gör: Skriver texter och uppdaterar hemsidor. Ibland blir det Àven en del programmering och grafisk design.

Kollegor: Åke, Esther och min chef Helena

ByUs vision: Att skapa webbplatser med funktionalitet, kÀnsla och kvalitet pÄ en stabil grund av rÀtt teknikplattform, sökmotoroptimering och genomtÀnkt tillgÀnglighetsanpassning.

BÀsta med internet: De oÀndligt mÄnga möjligheterna att pÄverka och marknadsföra

Boende: Officiellt hos förÀldrarna, inofficiellt hos pojkvÀnnen

Senaste lÄt jag hörde: GÄtt lite crazy med Lady GaGa för att bli pigg pÄ morgonen (ja, eftersom jag Àr 20 Är anser jag att kl. 11 fortfarande Àr en sen morgon)

Motto: ”TĂ€nk efter före” och ”vad Ă€r det vĂ€rsta som kan hĂ€nda?”

Nu vet ni lite mer om mig, men jag vet inget om er. SÄ skriv gÀrna en rad och berÀtta kort och gott om vem du Àr och vad du gör. Bloggar du kanske för ditt företag eller privat? LÀnka gÀrna dit!

Vi hörs i eftermiddag!

Tags: , ,

Leave a Reply