Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » 12.55 och framĂ„t

12.55 och framÄt

12.55 LÀser en artikel om Grövelsjöns fjÀllstation pÄ DN som Àr nÀstgÄrds frÄn Idre. Intressant att man sÀger pÄ DN istÀllet för i DN. Det kanske sÀger nÄgot om att det Àr innehÄllet som Àr det viktiga och inte kanalen? Dagens nyheter tycker jag för övrigt Àr en av Sveriges fÄ tidningar som lyckats skapa en bra sajt pÄ nÀtet. De vÄgar jobba med lite fördjupade reportage Àven om jag gÀrna hade sett Ànnu mer.

12.59 Kollar med ekonomichefen Astrid hur vi ligger till med att kunna ta betalt via Internetbank. Idag kan vi ta betalt via faktura och kort men alltsÄ inte via sin internetbank. Vad sÀger ni som lÀser, Àr internetbank ett mÄste?

13.11 Scannar in fakturan frÄn Eniro. Jag pratade med Eniro för ett par veckor sedan dÄ deras sÀljare ville att vi skulle betala upp mot 10.000 kr för att synas pÄ eniro.se. Glöm det sa jag och förra veckan ringde samma företag igen och sÄlde samma sak för 995kr. SvÄrt att ta Eniro seriöst.

13.14 Kollar igenom svaren frÄn vÄr julkalenderstÀvling vi haft tillsammans med barnsemester.se. Vi  har haft fler Àn 180 tÀvlingsbidrag om att vinna en vecka under sommar eller vinter pÄ Idre FjÀll.

14.21 Uppdateringar pÄ idrefjall.se. Det Àr mycket information som ska stÀmma och under vintern Àr det oftast högintensivt att jobba i fjÀllen.

15.21 Den nya bloggfunktionen Àr lanserad! Prisa RSS och en ordentligt bloggfunktion. Passar pÄ att kolla in min egna blogglÀsare och hÀr Àr ett par tips pÄ bloggar som jag följer. Ni kÀnner sÀkert till de och den sista Àr den absolut bÀsta, ett mÄste i blogglÀsaren.
http://www.joinsimon.se/
http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/
http://www.digisocial.se/blog/
http://lokaltidningsbesvikelse.blogspot.com/

15.26 Kollar upp en bokning till en journalist frÄn Danmark som ska komma hit senare i vinter.

15.30 Facebook har gÄtt frÄn att inte synas alls till att bli en av vÄra största hÀnvisningswebbplatser. Ni som gissar att Google Àr den största gissar helt rÀtt. Jag lÀste nyss att i Nya Zeeland har sociala nÀtverk och forum gÄtt om sökmotorer som mest besökta webbplatser. Undrar hur detta kommer te sig lÀngre fram. Testar ut Google Wave försöker fÄ till Google Sidewiki men lyckas inte.

15.36 Tipsar er om Idre FjÀlls vinterspellista pÄ Spotify. Official Winter Playlist. Vi lÄter vÄra fans pÄ Facebook rösta om lÄtar som ska vara med och sÄ drar vi en vinnare som fÄr ett endags-skipass.

15.54 Dags för Kick off inför vintersÀsongen. MÄnga nyanstÀllda som kommit till företaget. Sedan julbord och dans.

Tags:

One Response to “12.55 och framĂ„t”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Karl Says:

    Kul att lÀsa och riktigt bra med tidsstÀmplingen. Ni har verkligen fÄtt mÄnga medlemmar i er facebookgrupp.

Leave a Reply