Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » ABC

ABC

A - Always

B - Be

C - Closing

Det Ă€r ingen hemlighet. Vi Ă€r inte vĂ€rldens största företag. Vi har inte PR-gubbar springandes runt hĂ€r pĂ„ ‘Kontoret’ som faktiskt ocksĂ„ rĂ„kar vara samma rum som dĂ€r jag sover och tittar pĂ„ TV. Det Ă€r jag, och det Ă€r Henrik.  Vi har fĂ„tt tagit mycket skit frĂ„n lastbilsförare som undrar varför vi inte har en stor skylt utanför huset dĂ€r det stĂ„r “Snusbolaget.se”. Varför vi inte har en lastkaj. Men hur ska det hindra oss frĂ„n att lyckas? NĂ€r man Ă€r liten och blodfattig Ă€r alla kunder viktiga. Vi har gjort speciallösningar Ă„t kunder som önskat en metalldosa graverad, vi har varit nograna med vĂ„ra varubrevs utseende (I allmĂ€nhet, hur vĂ„ra produkter presenteras), ja, vi har till och med köpt snus frĂ„n konkurrenter (lĂ€s: tobakskiosken pĂ„ hörnet) för att det blivit inventeringsfel i lagret.

Just nu handlar det om att möta varje kunds önskemĂ„l. FrĂ„n norr till söder - har man handlat hos oss ska man vara nöjd. Punkt. Är man inte det, gör vi allt för att Ă€ndra pĂ„ det. Jag vet inte hur mĂ„nga telefonsamtal jag suttit och guidat 60-70Ă„ringar till att bestĂ€lla pĂ„ postförskott. Trots det Ă€r jag alltid lika trevlig pĂ„ telefon. Förra veckan kallade en kvinnlig kund mig för ‘gullig’. Vi Ă€r vad ni vill att vi Ă€r. Vi Ă€lskar alla vĂ„ra kunder och det sticker vi inte under stolen med!

Tags: , ,

One Response to “ABC”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Christian Says:

    Ni Ă€r Ă€ven onda. Men trevliga. Jag Ă€r snusfri sen 2 Ă„r tillbaka men nĂ€r jag stiger in pĂ„ er sida sĂ„ fullkomligt vattnas det i munnen pĂ„ mig. Varför jag stiger in pĂ„ er sida? Ja du… Hur kan man vara 19 Ă„r Ă„ redan sĂ€lja snus nĂ€r det Ă€r 18 Ă„rsgrĂ€ns. Nej. HĂ€r har ni en kund som ni inte kan tillfredstĂ€lla utan snarare dra med sig i stöpet. För alla andra kunder som ni gör nöjda önskar jag er lycka till Ă„ skulle jag en dag (gud förbjude) falla dit sĂ„ kommer jag handla hos er.

Leave a Reply