Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Vad ska man ha webben till egentligen?

Vad ska man ha webben till egentligen?

Idag tisdag var jag och Leif i SödertÀlje pÄ en jobbmÀssa för att presentera Enida Coachings tjÀnsteutbud.

PÄ vÀgen dit planerade jag redan i mitt huvud hur allting skulle gÄ smidigt och bra. Mitt lilla företag stÀller ut för första gÄngen pÄ en sÄdan tillstÀllning och sjÀlvklart var det lite spÀnnande och förvÀntansfullt.
NÀr jag startade mitt företag var det sjÀlvklart att jag skulle ha en egen site. Vad ska en egenföretagare som coachar mÀnniskor till att uppnÄ sina mÄl ha webben till egentligen?
Anledningen till att jag har en site Àr att den ska vara sÀljande, driva trafik och att mina potentiella kunder ska kunna ta del av information som de behöver. Siten ska förstÀrka mina offlinekampanjer, skapa dialog med kunderna och berÀtta om mina tjÀnster nÀr jag inte berÀttar sjÀlv. Den ska positionera mitt företag i jÀmförelse med konkurrenter. Förhoppningsvis sÀger den ocksÄ nÄgot om kvaliteten och seriositeten.
Idag var jag stolt över att ha den nÀrvarande pÄ mÀssan.

Vi försökte Twittra under dagen om vÄra insatser för jobbsökande, men stundtals var det mycket folk sÄ vi hann egentligen inte skriva sÀrskilt mycket.

Trafiken till siten ökade dock en hel del idag enligt Google Analytics siffror, vilket sÄ klart Àr jÀtteroligt. Dagen summerar jag med ett enda ord: Givande. Nu ÄterstÄr uppföljning och coaching av nya deltagare.

Man surfar ju dagligen och fastnar för olika siter. SjĂ€lv brukar jag lĂ€gga till dessa i mina favoriter, i hopp om att jag nĂ„gon gĂ„ng ska ha mer tid att utforska mer utförligt eftersom de uppenbarligen har fĂ„ngat mitt intresse och har nĂ„got just för mig. Mailchimp.com med en söt apa pĂ„ förstasidan Ă€r en sĂ„dan som jag snart vill göra en utvĂ€rdering av för att se om den passar bra för Enida Coaching. Hittills har Madmimi.com varit min vĂ€n för mailutskick, men jag tror att jag Ă€r redo för nĂ„got lite mer ”powerful” som de sjĂ€lva uttrycker det. I den senaste uppdateringen av min dator förlorades dock övriga favoritmĂ€rkta siter sĂ„ jag mĂ„ste börja om och samla pĂ„ mig nya. Förresten Ă€r jag nyfiken, vad har du i dina favoriter?

2 Responses to “Vad ska man ha webben till egentligen?”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Carin H Says:

    Ett tips Àr att installera tillÀgget Xmarks i din weblÀsare (http://www.xmarks.com/). DÄ kan du synkroniserara dina bokmÀrken över olika datorer och de sparas dessutom pÄ en server sÄ att de inte försvinner om datorn krashar.

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Nina Says:

    Hej Carin!
    Tack för tipset. Ska kika pÄ det.
    /Nina

Leave a Reply