Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Gör din webbplats till ett dagligt verktyg, min avslutning

Gör din webbplats till ett dagligt verktyg, min avslutning

SÄ dÄ var veckan över. Som vanligt gÄr veckorna galet fort men blickar jag tillbaka pÄ vecka 46 sÄ kÀnns det ocksÄ som att jag gjort det mesta möjliga av den. En hel del av det har ni ocksÄ kunnat ta del av hÀr pÄ loggenbloggen.

I mitt första inlÀgg sÄ bad jag er Äterkoppla lite kring vilken webbplats ni gÄr in pÄ först varje dag. Jag tycker att det Àr vÀldigt intressant att följa och jag vill tacka för alla kommentarer. De flesta av er nÀmnde nÄgon nyhetssajt eller annan lÀmplig utgÄngspunkt för vidare surfande. För alla som driver en webbplats sÄ Àr ju ett mÄl att skapa Äterkommande besökare och det kan vara vÀrt att fundera lite över vad som fÄr en person att Äterkomma till en webbplats gÄng pÄ gÄng pÄ gÄng. Ta gÀrna en paus och frÄga er sjÀlva varför ni Äterkommer till just de webbplatser som ni skrivit in i kommentarerna.

Jag brukar föresprÄka att göra sin webbplats till ett dagligt verktyg, bÄde för dig som driver den och för dina besökare. Titta in i din verksamhet och fundera kring vad ni har i form av verktyg eller information som kan göra webbplatsen till ett dagligt verktyg för dina besökare.
Exempelvis kan detta innebĂ€ra att du tillgĂ€ngliggör…

  • verktyg för berĂ€kningar kring dina produkter
  • rik information om dina produkter eller tjĂ€nster
  • instruktionsfilmer om hur man anvĂ€nder dina produkter eller tjĂ€nster
  • kontaktvĂ€gar till experter i din organisation genom chat, blogg eller forum
  • en mötesplats för dina anvĂ€ndare dĂ€r kompetens och erfarenheter kan samlas och utbytas

Kan du sjÀlv göra din webbplats till ett dagligt verktyg för dig sjÀlv och din organisation sÄ har du kommit lÄng vÀg. Att inte tÀnka pÄ webben först Àr ett hinder för att Ästadkomma detta. Att göra webbplatsen till ett dagligt verktyg ser jag som ett strategiskt stÀllningstagande som rÀtt anvÀnt skapar ett vÀrdefullt engagemang hos besökarna och i den egna organisationen.

Jag skulle vilja tacka för en trevlig vecka hÀr pÄ loggenbloggen. Kul att du följt mig! Jag ser fram emot en ny vecka med nya uppgifter och nya utmaningar. Vill ni följa med mig sÄ kan ni göra det pÄ Twitter, Linked In eller pÄ min blogg Pourquoi le Web - varför webben?

Ha en fortsatt skön helg och en hÀrlig vecka 47!
/ erik

Leave a Reply