Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » I år bor tomten på nätet

I år bor tomten på nätet

Jag har bestämt mig. I år ska jag köpa mina julklappar på nätet. Förstår inte varför jag inte tänkt på det tidigare år. Jag hatar ju att trängas i affärer och det är ju precis det man behöver göra om man ska jaga julklappar i det lokala köpcentret.

Litium Studio kunden HUI utsåg ju idag också Årets julklapp som tydligen är en spikmatta. Hoppas att jag inte får en sådan…

E-handel är ju ett viktigt fokus för oss på Litium och denna vecka har vi firat att nya Jula.se har lanserats. Det känns väldigt kul! Plattformen är Litium Scensum dvs. samma som bland andra CDON.com använder. Kanske får det bli lite hårda paket från Jula i år!? En kul funktion i Julas e-handel är att den faktiskt stödjer handeln i deras fysiska butiker väldigt bra också genom att man som besökare kan se lokala lagersaldon och skriva ut inköpslistor från varukorgen. Faktiskt rätt smart när man inte har tid att vänta på leverans av grejorna!

För er som är intresserade av e-handel så kan jag tipsa om två event som vi deltar i nästa vecka. “Vad rör sig i huvudet på en e-shoppare? - Så säljer du mer på webben“, i Stockholm den 18 november. Ett frukostseminarium som vi anordnar tillsammans med vår partner Mogul. På torsdagen den 19 november så kan du träffa oss i Borås på Distanshandelsdagen.

Bara 6 veckor kvar till julafton nu…

One Response to “I år bor tomten på nätet”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Marcus Andersson Says:

    Bara 6 veckor kvar till julafton nu…och bara TVÅ till 1:a advent :-)

    Måste säga att Julas nya sajt såg riktigt fräsch ut. Nice också med Ajax-funktioner så att inte hela sidan behöver laddas om, exempelvis när man lägger till varor i varukorgen.

Leave a Reply