Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Vad kul att du vill följa min vecka!

Vad kul att du vill följa min vecka!

Jag som skriver heter Erik Swan och arbetar som lösningsarkitekt pÄ Litium. Min utgÄngspunkt Àr Jönköping

dÀr jag bor men jag jobbar runt om i Sverige dÀr vÄra kunder och partners behöver mig, ofta blir det norrut till Stockholm eller vÀsterut till Göteborg.

I loggen tÀnkte jag skriva om vad som hÀnder en vanlig vecka i mitt arbete och vardag samt mina tankar om webben som ett verktyg för företag och organisationer.

Som exempel pÄ en vanlig vecka för mig sÄ börjar denna exemplariskt bra sittandes en tidig morgon pÄ ett X2000 mot Stockholm.

Man vet ju oftast hur en vecka ska börja men aldrig riktigt hur veckan ska sluta, blir det en bra vecka eller blir det en riktigt jobbig en? Ibland kan ju jobbigt ocksÄ betyda bra ;-)

Veckorna gÄr ju hur som helst ÀndÄ vÀldigt fort förbi, oavsett om dom blir bra eller jobbiga, dÀrför kÀnns det skönt, för min egen del, att kunna fÄ dokumentera just v. 46 i detta sammanhang och inte bara i tidsrapporteringsverktyget som vanligt.

Highlights denna vecka som jag sÀkert kommer att Äterkomma till Àr förmodligen:

 • Diverse möten med kunder och partners
 • SpĂ€nnande event med en kund i samband med Elmia Subcontractor
 • Inspirerande specificationsjobb pĂ„ kontoret
 • NĂ„gra trevliga lanseringar av nya webbar

Men man vet ju aldrig hur veckan blir…

Just nu:

PÄ tÄget pÄ vÀg till en jobbdag i Stockholm. Jag ska trÀffa nÄgra kunder bland organisationerna inom Svenskt NÀringsliv och gÄ igenom deras lösning inför populering av innehÄll i de nya webbplatserna. Hinner ocksÄ med ett möte med en partner för att prata om ett projekt dÀr vi har ett nÀra samarbete. Det ska bli en rolig dag!

En frÄga till dig:

Vilken Ă€r den första webbplats du regelmĂ€ssigt öppnar varje dag? Skriv gĂ€rna in ditt svar som en kommentar till inlĂ€gget. (Försök att inte spamma med en massa dumheter, jag har faktiskt en tanke bakom det hĂ€r…)

Kort om mig:

 • 30 Ă„r gammal/ung
 • Bor i Jönköping
 • Jobbar som lösningsarkitekt med kravhantering, konceptutveckling, strategi och produktexpertis pĂ„ Litium Professional Services
 • Snart 10 Ă„r i branschen och 5 Ă„r pĂ„ Litium.

Kort om Litium:

 • 11 Ă„r gammal/ung
 • Bor i Jönköping, Stockholm, Helsingborg och Göteborg
 • Jobbar med att utveckla Litium Studio, en produktsvit för publicering, produkthantering och e-handel samt Litium Scensum som Ă€r en avancerad plattform för e-handel.
 • Har ca 90 anstĂ€llda
 • Exempel pĂ„ kunder: CDON.com, Tele2, Moderaterna, Almega, The Body Shop, Adidas mfl.
 • Ett 40-tal partners runt om i Sverige

7 Responses to “Vad kul att du vill följa min vecka!”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Magnus Jahrl Says:

  Hej

  Vad kul att se dig som gÀstbloggare! Vill ju dela med mig av de 3 sidor jag startar samtidigt som webblÀsaren startar.

  ‱ IntranĂ€tet
  ‱ Internetworld
  ‱ mac.feber.se

  .mange i Helsingborg

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Andreas Says:

  - Aftonbladet
  - DN

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Minja Says:

  Hej, ska bli kul att lÀsa om din vecka!

  - Google, dÀr jag loggar in med Celebration-kontot och tar en titt pÄ kundernas webbstatistik
  - internetworld.se
  - twitter.com

  / Minja

 4. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Micke Says:

  Google Reader
  Gmail
  Facebook
  IntranÀtet

  I den ordningen

 5. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Arne Andersson Says:

  Hej

  VÄrt intranÀt Àr nr 1 nummer 2 Àr oftast Internetworld och nummer 3 Twitter /ArnepaPosten.

  Förresten sÄ Àr det jÀtteintressant att lÀsa din blogg.

 6. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 MĂ„rten Says:

  Startsidan Netvibes som i sin tur visar bland annat Gmail, Facebook, Nyheter och bloggar.

 7. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Carin H Says:

  Det första jag gör nÀr jag vaknar pÄ morgonen Àr att dra igÄng Facebook, Google Reader och Gmail. Jag Àr dock sÄ egenkÀr att jag har min egen blogg som startsida.

Leave a Reply