Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » En fullspäckad konsultvecka - häng med!

En fullspäckad konsultvecka - häng med!

Hej,
en fullspäckad konsultvecka blir en fullspäckad bloggvecka. Jag heter Damra Muminovic och är webbstrateg och projektledare på Sogeti.

Denna vecka kan du följa mig på uppdrag i utrullning av sociala medier på en global samarbetsplattform, föredrag om framtidens intranät, process re-engineering för ett världsomspännande företag, teammöten och tjänstepaketering på Sogeti.

KORT OM MIG:
Är: webbstrateg, projektledare, webb/enterprise 2.0 strateg
Gör: Konsult på Sogeti. Drivs att passionen att hjälpa företag ta fram och genomföra en webbstrategi som stöttar deras affärsmål och affärsvisioner.

Idag ägnar jag dagarna hos en superspännande global kund som kravanalytiker och projektleder införandet av global, social samarbetsplattform på Sogeti i Sverige (läs om enterpise 2.0 på Sogeti i intervjun i Computer Sweden ).

Det senaste året har jag jobbat med strategiska förstudier för externa webbplatser, projektlett utvecklingen av ett intranät i framkanten där medarbetarna använder sociala medier som arbetsverktyg (se artikel om mitt föredrag på Webbdagarna i Malmö samt senaste numret av Internet Worlds tryckta upplaga). Jag har även jobbat med införandet av Sogeti Sveriges nationella enterprise 2.0-plattform (se konferensbidraget på Intranätdagarna 2009) som vi nu migrerar till en global plattform.

Jag driver projekt helst enligt Scrum – certifierad Scrum Master av Ken Schwaber: His Majesty himself.

Är kompetensområdesansvarig för Sogetis konsulter inom Portaler och CMS – håller koll på marknaden och ser till att vi får den kompetensutveckling vi behöver för att följa trenderna och ligga steget före.

Ingår i mentornätverket på SACC New York Mentor Program som är en förlängning av SACC New York Executive Women’s Conference.

Du kan läsa mer i min blogg på blogg.sogeti.se eller följa mig på Twitter.

Ålder: 33 år – I’m young!
Bor: i Stockholm

KORT OM SOGETI

Gör: komplett it-tjänstleverantör , börsnoterade i Paris
Anställda: 1000 i Sverige, 20 000 globalt; med systerbolaget Capgemini är vi 90 000
Kontor i: Stockholm, och 20 andra orter i Sverige, 14 länder globalt

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply