Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » En trött måndagmorgon

En trött måndagmorgon

Jag heter Rickard Hansson, och kommer hänga här nu en vecka på Loggenbloggen - ska villigt erkänna att jag är sliten utöver det vanliga denna måndag. Jag har nämligen byggt ett nytt sovrum till vår nytillkomne Vilgot. Varför har jag alltid en romantisk förebild om hantverkande? Den är ju just - romantisk.

Hursom - till vardags arbetar jag med mina egna företag Incentive och lemoon®, som båda är produktbolag - lemoon®-lådan har jag hållt på med sedan 2002 - Incentive 2006. Just nu ligger mitt fokus helt på Incentive och jag har med varm hand delegerat vidare ansvaret för lemoon® till min kollega Gunnar.

Rickard Hansson

Rickard Hansson

Här kommer den numera klassiska faktarutan:

Rickard Hansson
Är: Trött
Gör: VD för Incentive
Ålder: 34
Familj: 2 barn, fästmö (låter seriöst) och en hund
Bor: Limhamn

Mindroute Incentive och lemoon®
Gör: Produkter för CMS och Enterprise 2.0
Anställda: 11
Omsättning: ca 10 MSEK 2009 (prognos) - för båda bolagen
Vinst:ca 250 TSEK (prognos) - för båda bolagen

Just nu är det riktigt roligt att jobba - för först nu är det krattat i manegen så att jag på heltid kan ägna mig åt Incentive. Detta gör jag tillsammans med min kollega Gustav som är en ung man med sina bästa år framför sig - i motsats till mig då…

Enterprise 2.0 som Incentive verkar inom är ett sjukt spännande område som just nu går igenom en stor förändring. Det handlar kort och gott om att lyfta in den sociala webben in i företaget - den kollegiala webben, kan man kalla det. Att omvandla de enormt positiva krafterna som sker på nätet varje dag - Wikipedia, Flickr, Twitter, med mera - till företagsnytta är själva essensen i det hela.

Min vecka kommer handla om det skedet vi är just nu - start-up, kan man säga (trots att produkten funnits sedan 2006). Där vi både skissar på nästa version, installerar hos nya kunder, säljer och lägger vår strategi för marknadsföring.

Vi hörs!

Tags:

Leave a Reply