Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Bara vinnare och lyx

Bara vinnare och lyx

7.30 Ebba ska till tandlÀkaren sÄ jag fÄr vara kvar i sÀngen med Vilmer. Det Àr lyx att fÄ höra honom ligga och snusa med smÄ korta andetag.

8.30 TvÄ viktiga möten avbokade under dagen. Synd men det ger ju tid för annat. Vad? StÀndigt dessa val. Aah, sluta blogga, jobba i stÀllet. Vilmer bÀttre pÄ att besluta, han har vaknat, jag leker lite med Vilmer.

13.30 Sen lunch. LĂ€ser om alla vinnarna i Internetworlds Topp100-lista. Grattis! Men Ă€r inte listan ganska lĂ„ng för att bara rikta in sig pĂ„ svenska webbplatser? Nu ska jag kanske inte ifrĂ„gasĂ€tta för av de 14 kategorivinnarna sĂ„ har vi jobbat med 3, och det Ă€r vi sjĂ€lvklart stolta över. Å andra sidan sĂ„ kan nog flertalet svenska byrĂ„er/teknikleverantörer/konsultbolag hitta nĂ„gon vinkling av listan som lĂ„ter bra. “54% av Sveriges 100 frĂ€msta webbplatser kĂ€nner till oss!”

LĂ€ser Ă€ven att Boligan fĂ„tt pris pĂ„ SIME för “Best Internet strategy”. DĂ€r har vi en suverĂ€n vinnare, sĂ€ger jag som letar sommarstuga. Boligan Ă€r totalt överlĂ€gsen som hjĂ€lp för detta. Jag behöver inte kĂ€nna till kommungrĂ€nser eller ange alla parametrar i förvĂ€g utan kan pĂ„ ett attraktivt sĂ€tt filtrera mig framĂ„t i min jakt pĂ„ öppen spis och nĂ€rhet till badplats. Visst hade jag velat spara mina drömhus, och dessutom utan att skapa ett konto, men det rĂ€knar jag med att Boligan löser med cookiehantering inom kort….

15.30 Wohoo! Lite bubbel för att fira…… allt!

Ett glas för att fira kan lÀtt bli fler. Det hÀr kan sluta hur som helst! Vilmer avslöjar dock min efterkonstruktion. Det blir hemmakvÀll med stek i ugn.

One Response to “Bara vinnare och lyx”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 mitt kontor i stan dĂ€r jag bor… « …ibland tĂ€nker jag pĂ„ Rory Day Says:

    [...] HĂ€r finns bildbevis. Skrolla ner till lĂ€ngst ner i översta inlĂ€gget. SisĂ„dĂ€r. Fyra bilder. Jag Ă€r hon i beige koftan som viftar med hĂ€nderna vĂ€ldigt mycket pĂ„ en av bilderna. Min kollega och jag pratade om Grand Canaria. Det kan man kanske inte tro, men sĂ„ var det. Och det Ă€r lĂ€tt hĂ€nt att man blir lite exalterad dĂ„. Faktiskt. LĂ€tt. « jo, en sak till… [...]

Leave a Reply