Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Min vardag

Min vardag

Det Àr en intressant vardag pÄ PetLondon. Ingen dag Àr den andra lik och allt sker i ett vÄldsamt tempo. Jag Àr dÀr frÀmst för att jobba med marknadsföringen, jag har designat annonser, reklamutskick, förpackningar och Àven skött en del produktfotografering och bildredigering. Ett av mina mÄl med internshipet Àr att fÄ igÄng e-postmarknadsföringen hos dem. De har tidigare anvÀnt Constant Contact men nu har jag fixat en trial pÄ det svenska e-postverktyget eGenerator som jag tycker Àr mer anvÀndarvÀnligt och det Àr lÀttare att anpassa designen. Det första utskicket kommer att bli en lansering av vinterkollektionen, en version för ÄterförsÀljare och en för kunder. I den hÀr e-posten anvÀnder jag en standardmall i eGenerator, det gÄr Àven att köpa en anpassad mall som Àr mer enhetlig med företagets övriga layout. Jag har lagt fram en plan med utskick minst tvÄ gÄnger i mÄnaden med inriktning med sÀljbudskap plus relationsutskick vid högtider.

Jag tror stenhĂ„rt pĂ„ “learning by doing” och ser praktiken som en chans att sĂ€tta mig in i hur arbetet med att driva webbutik gĂ„r till. Jag tycker att PetLondon Ă€r ett intressant företag just för att de jobbar bĂ„de B2B och B2C och har egen produktutveckling. Förutom arbetet med marknadsföringen sĂ„ hoppar jag in och hjĂ€lper till pĂ„ alla avdelningar i företaget, allt ifrĂ„n inköp och order, via fakturafrĂ„gor och kundtjĂ€nst till att ta emot kunder i vĂ„rt showroom.

2 Responses to “Min vardag”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Thomas BjörnbrÄten Says:

  Hej Johanna.

  Klart du har valt rÄtt,du Àr pÄ rÀtt spÄr.

  Thomas

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Thomas BjörnbrÄten Says:

  Klart du valt rÀtt/skall det vara och inget annat.

  Thomas

Leave a Reply