Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Vad vill ni ha, dĂ„? Allt!

Vad vill ni ha, dÄ? Allt!

Att den digitala kommunikationen varit lite Ă„sidosatt pĂ„ Skansen beror förstĂ„s inte pĂ„ att man inte velat utveckla den tidigare men det Ă€r en svĂ„r balansgĂ„ng att vĂ€lja vad som ska prioriteras inom en verksamhet som Skansen. Vi som jobbar med kommunikation konkurrerar med en del ovanliga kostnader; hus ska bevaras, djurhĂ€gn mĂ„ste byggas om, parken ska skötas och sĂ„ vidare och sĂ„ vidare i alla eviga tider…

Men nu har Skansen alltsÄ sedan drygt ett Är tillbaka börjat bryta den tidigare rÀtt sÄ obrutna digitala marken och i ett par veckor har vi nu brainstormat, skrivit önskelistor och drömt om hur en framtida webbplats skulle kunna se ut. Egentligen Àr tiden innan budgeten Àr satt en hÀrlig tid. Man kan kasta sig in i vilka vilda önskedrömmar som helst eftersom man skulle kunna göra en Skansenwebb precis hur hÀftig som helst.

En stor del av förarbetet förutom projektplaner och mÄldokument Àr ju att trÀffa tÀnkbara framtida leverantörer och det Àr fascinerande att höra hur en del av dem vi trÀffar ocksÄ drabbas av stora kreativitetsfebern. Det som börjat i ett första trevande sÀljmöte brakar loss i tankar om webbkameror i björnidet, fototÀvlingar och virtuella promenader. Kan man kanske göra en klippdockefunktion med folkdrÀkter eller ett spel dÀr man fÄr bygga sitt eget Skansen?

Budgetarbetet Ă€r pĂ„börjat men Ă€nnu vet vi inte var vi landar. Blir det en magisk sajt med (nĂ€stan) allt det vi önskat eller blir det att putsa och bygga pĂ„ den sajt vi redan har? Än finns det tid att drömma…

Har du nÄgra idéer om vad en Skansensajt borde innehÄlla? Hör av dig!

2 Responses to “Vad vill ni ha, dĂ„? Allt!”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Tove Says:

    Test av kommentarsfunktion

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Carl Stridsberg Says:

    Kanske en lÀnk till Hittaupplevelse.se? ;-)

Leave a Reply