Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Sitter ni verkligen dĂ€rute?

Sitter ni verkligen dÀrute?

SĂ„ Ă€r det Ă€ntligen dags för mig att fĂ„ dela med mig av min arbetsvecka - kul! Hela dagen idag har blivit förskjuten framĂ„t pĂ„ ett vĂ€ldigt obehagligt sĂ€tt men nu sĂ€tter jag igĂ„ng. Att arbeta med digital kommunikation pĂ„ Skansen Ă€r pĂ„ bĂ„de likt och vĂ€ldigt olikt att jobba med nĂ„got liknande pĂ„ ett “vanligt” jobb. Jag ska försöka dela med mig av bĂ„da… Men vi börjar vĂ€l med The Basics:

Karin Algvik

Gör: webbredaktör/webbansvarig pÄ Skansen

Ålder: 41

Familj: Ola 38, Viggo 6 & Leia 3

Bor: alldeles för lÄngt ifrÄn Skansen för att det ska vara hÀlsosamt

PÄ fritiden: Friskis & Svettis, bÄde som instruktör och motionÀr

Skansen

Gör: visar Sverige frÄn norr till söder

Ålder: 118 Ă„r

AnstÀllda: ca 200 fast + ca 300 sÀsongsanstÀllda

Arbetstider: Àr bara ledig pÄ julafton

Antal besökare: ca 1 500 000/Är + ca 2 000 000 pÄ webben

Jag har arbetat pÄ Skansen i drygt ett Är men tilltrÀdde som webbredaktör den 1 september i Är. Innan dess ansvarade jag för utveckling och uppstart av Skansens webbutik. Skansens nuvarande hemsida Àr gammal och trött och behöver fÄ gÄ i pension nu. DÀrför hÄller vi som bÀst pÄ och ser över hur vi ska kunna gÄ vidare under 2010 och just nu fylls dagarna till stor del av projektbeskrivningar och möten med tÀnkbara leverantörer.

Att jobba med webb och annan digital kommunikation i den hĂ€r miljön Ă€r, som sagt, bĂ„de spĂ€nnande och annorlunda. Bara det att jag Ă€r Skansens första webbredaktör som Ă€r anstĂ€lld pĂ„ heltid sĂ€ger ju en del… Men nu blĂ„ser som sagt förĂ€ndringens vindar och det kĂ€nns otroligt kul! Att fĂ„ ta fram en webbplats som verkligen gör Skansen rĂ€ttvisa Ă€r en enorm utmaning och det har ju hĂ€nt en del sedan vĂ„r nuvarande webb sĂ„g dagens ljus 1996.

Till sist ska jag svara pÄ de tvÄ frÄgor jag alltid fÄr nÀr jag talar om var jag jobbar: JA vi jobbar i de gamla husen inne pÄ Skansen och NEJ vi har inte folkdrÀkt pÄ kontoret

Kul att du vill hÀnga med mig pÄ jobbet! Vi hörs igen.

Leave a Reply