Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Den globala eliten har det inte lika bra som jag

Den globala eliten har det inte lika bra som jag

081111. Ett magiskt datum, eller i alla fall iögonfallande. NĂ€stan lika iögonfallande som att klockan förvĂ„nansvĂ€rt ofta Ă€r 12.29 nĂ€r jag tittar pĂ„ den. Jag inser att jag lĂ€gger mĂ€rke till just den kombinationen för att jag fyller Ă„r 29 december. Men likvĂ€l, Ă€r inte klockan 12.29 oftare Ă€n andra klockslag? Subjektiva sanningar Ă€r hĂ€rliga. För er som vill fascineras av siffror och hur de kan anvĂ€ndas rekommenderar jag Kodboken av Simon Singh. LĂ€nge sedan jag lĂ€ste den, men minns den som stimulerande kvĂ€llslektyr. Lika stimulerande Ă€r Superclass, om “den globala eliten”, av David Rothkopf som jag smyglĂ€ser nĂ€r Vilmer tillĂ„ter.

Nu behövs ju inte kvÀllslektyr lÀngre nÀr en kvÀll pÄ golvet lockar sÄ mycket.

Det blev en dag i den analyserande konsultens tecken. GĂ„ genom funktionsspecar och resonera med projektledare och utvecklare om hur vi kan lösa kraven för grundlĂ€ggande navigering och interaktionsprinciper. SĂ€ljpuckar dök upp, offerter ska skrivas och luncher ska Ă€tas med affĂ€rsbekanta. Men allt det dĂ€r tar vi imorgon. Och ni missar vĂ€l inte dagen efter imorgon? DĂ„ Ă€r det World Usability Day (www.wud.se). Lyssna pĂ„ seminarier eller trĂ€ffa vinnaren i vĂ„r designtĂ€vling “Skapa vĂ€rldens bĂ€sta transportlösning”.

2 Responses to “Den globala eliten har det inte lika bra som jag”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Jeanin Says:

    Ser skönt ut! Fast du verkar nÀstan lite tröttare Àn Vilmer :-)

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Sara Farnebo Says:

    Hej Matte!!! Vad KUL att lÀsa om dina tankar och funderingar - du Àr allt en skön lirare fortfarande, du. Anders L tipsade mig för en timme sedan om hemsidan, sÄ here I am! Vilken hÀrlig bild pÄ dig och Vilmer. Vilken gosprick (skÄnskt uttal) han Àr och vad bra det verkar vara med er. Vad roligt att höra.

    Ha det sÄ jÀttebra!! hÀlsar Sara.

Leave a Reply