Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Äntligen fredag!

Äntligen fredag!

Äntligen fredag eftermiddag och snart Ă€r det helg. Helgen Ă€r varmt vĂ€lkommen :) Idag var jag inte sĂ€rskilt pigg pĂ„ morgonen och jag kĂ€nner att jag behöver helgen för att ladda energi.

I morse fick jag titta pÄ skisser för en designuppdatering av vÄr webbplats. Vilket spÀnnande och omfattande projekt och det Àr inte bara att gÄ in och Àndra lite CSS:er. Patrik, min chef, har gjort noggranna utredningar för att vi inte ska missa nÄgonting. Till det stora hela ska Àven vÄr webbtjÀnst, alltsÄ inte bara webben byta visuellt grÀnssnitt. Det blir en total Projectplace makeover och besökaren kommer att fÄ samma kÀnsla pÄ webben och sedan nÀr man loggar in och börjar jobba i systemet. VÀldigt frÀscht Àr min spontana kommentar. Bravo Nova + Martin + Linus.

Förutom det vanliga mailandet pÄ morgonen sÄ hade vi Àven ett möte dÀr Staffan vÄr webbutvecklare (senior) gjorde en demonstration av analysverktyget Webtrends. Navigeringsanalyserna som man kan göra i det verktyget Àr en ren dröm. Nu kommer vi Àntligen kunna se hur rörelseflödet pÄ vÄr sajt Àr och veta hur vÄra besökare navigerar. Hittills har vi endast anvÀnt oss av Google Analytics och den navigeringsanalysen tycker jag inte Àr tillrÀcklig. Som jag har förstÄtt det sÄ Àr Analytics och Webbtrends bra pÄ olika saker och de kompletterar varandra. Förutom Analytics anvÀnder vi oss Àven av Salesforce för att analysera kampanjer och till viss del analyserar vi ocksÄ Google Adwords med det. Niklas (vÄr marknadschef som sitter i ledningsgruppen) mÄlade under mötet upp en vision om att anvÀnda ett system som heter Clickview dÀr all information frÄn alla vÄra olika system samlas till ett. Vad jag lÀngtar till den dagen och vad det kommer att spara tid.

Nu Àr det snart dags för fredagsmöte. Hela stockholms kontoret har varje fredag ett möte dÀr vi fÄr veta allt som har hÀnt under veckan som gÄtt.

Tack för den hÀr veckan. Det har varit otroligt kul att fÄ blogga hÀr.
Connecta gÀrna med mig pÄ:
Twitter: http://twitter.com/MatildaGuillem
Google profile: http://www.google.com/profiles/102448466572003692164
Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/matilda-guillem/3/638/860
Eller Facebook

Matilda och Kokos

Matilda och Kokos

Ha en trevlig helg. SjÀlv ska jag ut och rida.
Vi ses!

Matilda

2 Responses to “Äntligen fredag!”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Berger Brosa Says:

  Han den dÀr seniora webbutvecklaren Staffan verkar vara en riktig klippa och nÀstan lika mÄngsysslande som du.

  Det har varit mycket trevligt och intressant att under denna vecka lÀsa om vad du gör pÄ Projectplace och allt som Àr pÄ gÄng dÀr.

  Jag önskar dig och ditt företag lycka till i framtiden och kom ihÄg att efter molnet kommer solen :- )!

  Brosa

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Carl Stridsberg Says:

  Tack för att vi fick följa dig Matilda!
  Trevlig ridtur och helg!

  SjĂ€lv har jag inte suttit upp i sadeln sedan mitt kĂ€ra gamla halvblod Garonne gick till de himmelska stĂ€pperna…

  Kokos var ett kul namn! :)

  Ha det gott!
  //Carl

Leave a Reply