Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Multitasker i farten

Multitasker i farten

Tillbaka pÄ jobbet efter en snabb lunch pÄ McDonalds. McDonalds Àr farligt nÀra vÄrt kontor och det Àr sÄ lÀtt att bara gÄ dit. Jag var speciellt frustrerad över att hamna dÀr i dag dÄ jag igÄr kvÀll för en gÄngs skull stÄtt och lagat mat för att ta med mig idag.

Vad har dÄ jag haft för mig sedan ni sist hörde frÄn mig? Ja, det Àr bra med det hÀr bloggandet för dÄ mÄste man verkligen reflektera över sin arbetsvardag.


Mötet med försÀljningscheferna igÄr eftermiddag gick bra. Det verkar som alla Àr med pÄ banan. De hade en hel del bra input till kampanjen och vi lyckades ena oss kring vilket erbjudande vi ska ha. Nu kommer vi köra sÄ det ryker. Annars sÄ har jag fyllt min tid sedan sist med att:

 • HjĂ€lpa Villen i Norge med att publicera fyra artiklar pĂ„ webben.
 • Förklara för Denise i Holland vad som har gĂ„tt snett i hennes Adwords-konto.
 • Försöka fĂ„ klarhet i nĂ„gra budgetfrĂ„gor.
 • Slussa vidare en person som var intresserad att börja blogga pĂ„ vĂ„r Projektblogg. Min kollega Roza Ă€r ansvarig för den bloggen. Den handlar om allt som rör projektledning. Vi har mĂ„nga olika bloggare dĂ€r.
 • Skicka kod till Staffan som ska lĂ€ggas in i för att Google Adwords konversion-tracking ska fungera. Vi har en ny spionsida.
 • UtvĂ€rdera ett analysverktyg för social media som jag skrev om i tisdag – Mbuz. Jag tog mig en djupare titt pĂ„ det.
 • Slussa en frĂ„ga frĂ„n Björn, vĂ„r marknadsansvarige i Danmark, vidare uppĂ„t i hierarkin
 • HjĂ€lpa Cissi att sammanstĂ€lla en rapport i Salesforce.
 • HjĂ€lpa Roza att översĂ€tta en mening till franska för en ny landningssida pĂ„ webben.
 • Boka möte för uppstart av kampanjen.
 • Dra ut SEM statistik till Patrik.
 • Be Doro i Tyskland om förtydligande om Ă€ndringar inför en lokal kampanj. Hon vill att vi ska producera en landningssida och jag förstod ingenting av hennes dokument.
 • PĂ„minna Denise om att deadline för nytt material till belgiska landingssida Ă€r den 30 september om vi ska hinna fĂ„ den live i mitten av oktober.
 • Planera in alla aktiviteter för kampanjen för att förtydliga nĂ€r vi behöver fĂ„ in översĂ€ttningar och feedback odyl.
 • Uppdatera min sida ”Matilda tipsar”.
 • Ringa vĂ„r byrĂ„ för att stĂ€mma av efter mötet.

Multitasker?

Multitasker?

Tja det hĂ€r Ă€r lite kort vad jag gör. NĂ€r jag var liten ville jag jobba pĂ„ kontor. Det hĂ€r Ă€r vĂ€l typiska uppgifter man gör nĂ€r man jobbar pĂ„ kontor? Jag tycker att all den dagliga interaktionen med alla medarbetare Ă€r toppen. Det gör min dag rolig och det gör att jag lĂ€r mig mer. Sedan mĂ„ste jag försöka att kommunicera till alla vad som pĂ„gĂ„r i de projekt som jag driver. Önskar er en fortsatt trevlig torsdag. Nu mĂ„ste jag fortsĂ€tta med min kampanjplanering.

One Response to “Multitasker i farten”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Berger Brosa Says:

  Oj vad mycket olika saker du gör. Hur kan du ha koll pÄ allt?
  Roligt att höra att du hjÀlpt mina goda vÀnner Roza och Staffan!

Leave a Reply