Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Projektarbete i farten med iPhone och pĂ„ webben

Projektarbete i farten med iPhone och pÄ webben

Hej!
Kul att du vill hÀnga med mig under min arbetsvecka. Vi pÄ Projectplace Àr mitt uppe i hektiska kampanjperioder. Ni kommer att fÄ ta del av mitt jobb och tankar kring kampanjplanering, uppföljning och analys samt medieval i den digitala vÀrlden. Det Àr i alla fall min ambition sÄ fÄr vi ser vart det bÀr. Jag ser fram emot att fÄ bolla idéer och tips med er. Men först lite bakgrundsinfo om mig och Projectplace.Namn:
Matilda Guillem, född Jernevad i Mariestad
Är: HĂ€sttokig tjej som Ă€lskar online marknadsföring och gillar alla aspekter inom projektledning.
Gör: Online Marketing Manager. PÄ Projectplace sÄ Àr jag Àven kÀnd som multitasker inom online marketing och webb.
Ålder: 32 Ă„r
Familj: Min franske man Jerome som Àr tennistrÀnare i Saltsjöbaden
Bor: PÄ LjuskÀrrsberget i Saltsjöbaden

Projectplace www.projectplace.se
Gör: Projectplace Àr Europas ledande webbaserade projektverktyg.
AnstÀllda: Mer Àn 100 i alla fall. Vi vÀxter sÄ det knakar och det Àr stÀndigt nya mÀnniskor som kommer in. Huvudkontoret Àr i Stockholm och vi har kontor i Norge, Danmark, Tyskland och Holland.

Att samarbeta och att fĂ„ samarbetet att fungera bland deltagare i ett projekt tror jag Ă€r en viktig ingrediens för att ett projekt ska lyckas. Bra kommunikation mellan medlemmar och bra struktur underlĂ€ttar samarbetet. I mitt arbete sĂ„ driver jag mĂ„nga projekt. Nu sĂ„ jobbar jag med en kampanj som berör flera olika lĂ€nder och jag mĂ„ste samordna olika marknadsavdelningar och reklambyrĂ„er. Mina projekt driver jag i Projectplace. DĂ€r har jag tillgĂ„ng till smarta verktyg som stödjer just kommunikation och samarbete i projekt. En fördel med att jobba online Ă€r tex att alla kan komma Ă„t dokumentationen var de Ă€n befinner sig. Projektmedlemmar kan sitta pĂ„ olika platser och Ă€ndĂ„ komma Ă„t samma materiel. Projectplace grundades 1998 och Ă€r en av Sveriges första sĂ„ kallade Software as a Service eller mjukvara som tjĂ€nst företag som vi sĂ€ger pĂ„ svenska. NĂ€r vi pratar om samarbete pĂ„ nĂ€tet kallar vi det cloud collaboration. Är du intresserad av att höra mer om det sĂ„ kan jag rekommendera ett event som bland annat Projectplace hĂ„ller imorgon tisdag om just cloud collaboration.

Innovation Àr ett viktigt ledord för Projectplace sÄ nu har grabbarna pÄ Projectplace Labs gjort vÄr tjÀnst tillgÀnglig Àven i din iPhone. Med iPhone applikationen behöver du inte ens en dator för att komma Ät dina projektdokument utan du kan komma Ät dem direkt i din telefon. Jag som projektledare kan uppdatera mig pÄ vad som hÀnt i projektet, lÀsa projektdokumentation och mycket Àven nÀr jag Àr pÄ sprÄng tex i tunnelbanan. Jag Àr lite av en tekniknörd sÄ jag Àlskar det. Den personen i min omgivning som Àr minst förtjust över Projectplace iPhone apps framfart Àr min man. Han tycker jag alltid Àr uppkopplad och har med mig jobbet vart jag Àn gÄr. Men för mig Àr det frihet att kunna jobba var jag vill och hÄlla koll pÄ vad som hÀnder med projekten jag driver. Jag blir lugnare dÄ och mindre stressad. Alla anstÀllda pÄ Projectplace har fÄtt var sin iPhone, men dÀremot har IT gett oss ett extremt fult fodral till vÄra snygga iPhones. Det förstör halva nöjet sÄ jag vÀdjar till er Àr nÄgon som har ett tips pÄ vart man kan hitta nÄgra snygga iPhone fodral?

VĂ€lkommen till min vecka!

Tags: , , ,

5 Responses to “Projektarbete i farten med iPhone och pĂ„ webben”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Anna Says:
  Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 947 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 948 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 947 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 948

  Kolla in lite sjyssta iPhonefodral hÀr: http://www.mytrendyphone.se/shop/apple-iphone-metal-18103p.html&sstlcmpid=9453
  och hÀr: http://www.ultra-case.com/products_iphone3g.php (mina favoriter)

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Renée Says:
  Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 947 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 948

  IPhonefodral dryftas Àven hÀr idag: http://www.teliaiphoneblog.se/?p=240

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Matilda Guillem Says:

  Perfekt! Tack för tipsen. Nu fÄr jag nÀstan beslutsÄngest istÀllet :)

 4. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Berger Brosa Says:
  Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 947 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 948

  Fodral:

  http://store.apple.com/se/product/TW082ZM/A?fnode=MTY1NDA0NA&mco=Nzk3MTY2Ng

  Men kostar som en telefon …

 5. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 PEZ Says:
  Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 947 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 948

  SjÀlv bestÀllde jag ett fodral frÄn Ideal case: http://www.ideal-case.com/iphone-3g/metallic-series/elite-series-sliver.html FÄr se om det Àr nÄt att ha.

Leave a Reply