Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Digitala tankar i konservativ bransch

Digitala tankar i konservativ bransch

VÀlkommen till loggvecka 17, som kommer att handla om otraditionella idéer i en traditionell bransch. En bransch som funnits nÀstan lika lÀnge som mÀnniskan har kunnat kommunicera med sina grannar.  Det handlar om kommunikation över sprÄkgrÀnserna - det som i dagligt tal kallas översÀttning. Target Language Àr en liten men snabbt vÀxande översÀttningsbyrÄ (omsÀtter 2 mkr med 3 personer) som gör det enkelt att kommunicera pÄ andra sprÄk. Vi översÀtter allt frÄn pressmeddelanden och annonsrubriker till Ärsredovisningar och tunga mjukvarumanualer. Till och frÄn alla sprÄk man kan prÀnta pÄ papper. Men mer om det lÀngre fram.

Jag heter Rasmus Carlsson och Àr verkstÀllande entreprenör i företaget. Min passion för digitala medier började med en Commodore 64 hemma pÄ pojkrummet. För dig som inte redan nickar igenkÀnnande kan jag berÀtta att jag i tidiga tonÄren var en sÄn dÀr datanörd. SÄ var det sagt.

Mer bakgrund: 34 Ärig Malmöbo med en hÀrlig fru och tvÄ grundskolebarn. Ford Focus Flexifuel i garaget.

PortrÀttbild Rasmus Carlsson

PortrÀttbild Rasmus Carlsson

DÄ ska arbetsdagen planeras. Det blir överhuvudtaget en vÀldigt tajt arbetsvecka. En av de bÀsta pÄ lÀnge, tror jag. Det kommer att dyka upp rapporter hÀr flera gÄnger om dagen. Och den som Àr pÄ jakt efter bra affÀrsidéer kommer att fÄ ett par stycken helt gratis. Vi ses snart igen. Hej!

Leave a Reply