Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » TGIF?

TGIF?

Veckan har varit Perdey. Vet ni inte vad det betyder ska ni kolla hÀr. Det Àr nÀr man ser sÄna filmklipp som man förstÄr varför stora företag har svÄrt att lyckas i sociala medier. UnderhÄllande.

Hotell Ă€r en produkt som Ă€r svĂ„r att vĂ€cka engagemang pĂ„. En produkt dĂ€r gĂ€sterna har höga förvĂ€ntningar och en produkt som Ă€r helt transparent och konkurrensutsatt. Eftersom bilder och texter om hotellen ofta Ă€r exakt likadana pĂ„ de flesta siter och, Ă€rligt talat, de flesta hotellbokningssidor Ă€r ganska trĂ„kiga och oinspirerande sĂ„ Ă€r det svĂ„rt att bygga ett bra varumĂ€rke. Vi gjorde en undersökning dĂ€r vi frĂ„gade 3000 personer som bokat hotell pĂ„ nĂ€tet vilken site de bokat genom. TvĂ„ veckor efter sin bokning kom endast 11 % ihĂ„g vart de gjorde sin bokning. Alla sidor heter nĂ„t i stil med book, hotels, hotell etc. Även vi. VĂ„r nya site ska bl. a. fokusera just mer pĂ„ detta. Inspiration. VarumĂ€rke. Fler kundkontakter efter bokningen och efter vistelsen Ă€r klar. Kan inte avslöja exakt hur men det ger ocksĂ„ möjligheter till större intĂ€kter.

Fredagar innebÀr för mig en lite trÄkig dag. Veckan Àr slut. Bokningar gÄr in i helgdepressionen. Jag vill fortsÀtta jobba. SÄ det gör jag. Lördag och söndag. Bara lite. Men bloggen slutar jag med, fÄr vara nog nu. Om nÄgon vill komma i kontakt med mig nÄr ni mig pÄ fredrik (at) hotelspecials.se. Det har varit roligt att ge er en inblick i vad som hÀnder och kommer att hÀnda pÄ HotelSpecials.se. Tack för mig!

Part of our office - Yes, itÂŽs a ping pong table.

Part of our office - Yes, itÂŽs a ping pong table.

Leave a Reply