Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Ut med det gamla in med…

Ut med det gamla in med…

det nya. VÄr site Àr gammal. Klockren om du vill boka weekendpaket. Inte lika bra mot storstÀder med mÄnga hotell. Dessutom dynamiska url och inget hÀftigt web 2.0 innehÄll. Men det Àndras. Snart. Vi har under en tid tagit fram en helt ny site. Naturligtvis dÀr man kan sortera hotellen efter pris, klass, lÀge, etc  etc. Idag fÄr man sortera efter hur lÄngt man orkar scrolla ner i listan med hotell. Funkar inte lika bra.

Recensioner har vi samlat in ett tag. Vi valde att bara ha recensioner frÄn gÀster som bott pÄ hotellen. Video frÄn hotellen. Google maps sÄ klart. Med sortering. FAQ pÄ varje hotell. Stadsguider. You name it. Helt enkelt jÀttebra Àven om en del Àr hush hush saker som jag inte kan berÀtta. Men fronten Àr inte det enda som Àr viktigt.


Hotellen fĂ„r det lĂ€ttare. Om man som vi satsar pĂ„ att kontraktera ”egna” hotell sĂ„ Ă€r det otroligt viktigt att ha ett smidigt system för hotellen att jobba i. Hotellen ska kunna gĂ„ in och alternera priser och antal rum dag för dag. HĂ€r har vi lagt stora resurser. Annars fĂ„r man inte bra priser. Och dĂ„ blir det lite bokningar. Lanseringsdatum Ă€r snart +- 3 mĂ„nader. Hemligt.

Dessutom Àr det ju bra om man kan expandera till andra lÀnder med andra valutor. Och fÄ bra intern statistik pÄ vilka hotell som omvandlar bra. API/XML lösningar för annonser. Helt enkelt en ganska omfattande renovering som vi har gjort under det senaste Äret.

Leave a Reply