Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Kickoff

Kickoff

I eftermiddag och ikvÀll leker vi storföretag och har en fin liten kickoff inför hösten. En liten nystart helt enkelt. Vi drar till Sankt Jörgen Park Resort i utkanten av Göteborg för lite spa och god mat. Skönt. Dessutom ska vi gÄ igenom lite ledord som inte alls Àr inspirerade av Zappos. NÀr vi startade HotelSpecials.se hade vi redan frÄn början uttalat att vi skulle ha den bÀsta servicen. Andra siter döljer gÀrna kontaktuppgifterna och försöker styra kunden till att boka sjÀlv. Seat24 gör det, Travelstart gör det, och alla affiliate siter gör det sÄ klart. För oss kÀndes det fel att göra sÄ, vi tror att besökarna i vÄr mÄlgrupp (fritidsresenÀrer) vill ha service. Och Àr beredda att betala för det.

En lucka tyckte vi, som skulle utnyttjas. NĂ€r vi sen för nĂ„t Ă„r sen lĂ€ste om Zappos kĂ€ndes det som bitarna föll pĂ„ plats nĂ€r det gĂ€ller kundservice. Speciellt avsnitt om telefon och hur man hanterar kunder. Vi har lĂ„ngt kvar. Men nu under kickoffen ska vi prata mer om det och har tagit fram lite ledord. Inte lika snitsigt formulerade som zappos. Lite kortare. Mer svenskt. Men Ă€ndĂ„ bra. Exempel pĂ„ Zappos otroliga kundservice. Och Zappos ledord Ă€r grymma tycker jag. Kanske nĂ„t för ett Svenskt JĂ€rnvĂ€gsföretag att kolla pĂ„? Och för oss sjĂ€lva sĂ„ klart…

Leave a Reply