Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Jag, Usain Bolt och en massa rosa tangentbord

Jag, Usain Bolt och en massa rosa tangentbord

Jag skulle ju ha kommit tillbaka igÄr eftermiddag och berÀttat mer om min dag, men försök sjÀlva nÀr ni har börjat dricka champagne kl. 08.00! Och det var inte ens min födelsesdag igÄr.

Det Ă€r det dĂ€remot idag! Smart nog hade vi bokat in Fluffbabes veckomöte nu pĂ„ morgonen, sĂ„ jag fick bli gratulerad av mina fluffiga kollegor. Förr hade jag en idĂ© om att man inte skulle jobba pĂ„ sin födelsedag, men det Ă€r ju rĂ€tt trist - dĂ„ Ă€r det ju inte lika mĂ„nga som gratulerar… Det kĂ€nns extra kul att fylla Ă„r idag, eftersom vĂ„r nya vĂ€rldsmĂ€stare och sprinter-stjĂ€rna Usain Bolt fyller Ă„r samma dag! SĂ„ ni fattar vilken drivkraft jag har, va? Inte för att jag springer sĂ€rskilt fort, men det gör man inte i högklackat….

Som en extra födelsedagspresent fick jag idag reda pĂ„ att “Sophies mode” för första gĂ„ngen har tagit upp en produkt frĂ„n Fluffbabes, nĂ€mligen vĂ„rt alldeles nya och superfluffiga Rosa Tangentbord - Keyboards for Blondes. Det Ă€r helt sanslöst, jag lovar. Det Ă€r Rosa, det Talar och Spelar (!) och sjĂ€lvklart kan du anvĂ€nda det som ett helt vanligt tangentbord ocksĂ„.

Vi jobbar ju mycket med PR i vÄrt företag och faktum Àr att ELLE ocksÄ har skrivit om det, plus att Aftonbladet ringde för foto, liksom HÀnt Extra, Amelia och en himla massa andra tidningar! Det hÀr Àr sÄ kul!

NÄgot som inte Àr lika kul Àr ju att det Àr min sista dag som gÀstbloggare. Jag hade otroligt gÀrna fortsatt! För er som vill följa Fluffbabes galna upptÄg i sus och dus och med champagnedrickande och begravningar och rosa likkistor (!) finns alltid vÄr vanliga blogg pÄ: www.fluffbabes.se. Det hade varit roligt att trÀffa er dÀr.

Nu mĂ„ste jag skriva klart protokollet frĂ„n vĂ„rt veckomöte, ta en födelsedagslunch med vĂ€ninnorna, rĂ€dda ett djur (om inte annat fĂ„r det bli Koncept-katten Chilli - honom kan man rĂ€dda livet pĂ„ varje dag genom att ge honom lite mat…) och förbereda nĂ€sta vecka som kommer att handla vĂ€ldigt mycket om begravningar och likkistor (som inte Ă€r nĂ„gon likkista - utan en Angelbox!).

Jag önskar alla en fantastisk helg!

Tags: ,

Leave a Reply