Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » HURRA - äntligen måndag!

HURRA - äntligen måndag!

Namn: Åsa Scharin Gör: En av grundarna till företaget Fluffbabes Int. AB Bor: I Skåne sedan ca 1 år tillbaka (nedflyttad från Mälardalen) Familj: Sambo Jonas och konceptkatten Chilli (något överviktig) Ålder: ABSOLUT! Har födelsedag på fredag! Fluffbabes: Nätshoppen som garanterar ett glamouröst och vardagslyxigt liv: www.fluffbabes.se Anställda: 5 mentala blondiner Startår: 2007

Åh, vad det är kul med måndagar! Just idag känns det dock lite tomt, för min danska kollega Pia har åkt till Helsingfors för att fotografera någon super-fluffig, snygging till mästerkock (kvinnlig) och jag misstänker att jag är den enda som sitter vid datorn just nu.

Vi har ju ett internet-företag och redan när vi startade för snart två år sedan, bestämde vi oss för att bevisa att det måste gå alldeles utmärkt att jobba utan kontor. Så det gör vi. Två av oss sitter i Stockholm, två i Skåne och en i Köpenhamn. I början var det lite krångligt, vi missade liksom allt det där man pratar om i kafferummet, bland annat. Sådan där bra information, typ: “jo, förresten, jag fick tag på den där leverantören idag, grejerna kommer på tisdag”.

Det har också hänt att Pia (hon som bor i Köpenhamn) och jag har stått och hängt i grönsaksdisken på Domus och haft ett litet spontan-möte där. Så när folk har kommit fram och surt bett oss flytta på oss för att de ska kunna nå fram till tomaterna, då har vi snällt förklarat att vi omöjligt kan flytta oss, för att vi har viktiga saker att diskutera. Det brukar funka. De kan ju ta paprika istället…

Ja, hur som helst - idag känns det lite ensamt på mitt lilla “hemma-kontor”. Det är därför extra kul att jag ska gästblogga den här veckan! Hur är det att vara en Fluffbabe, vill ni säkert veta. Vad GÖR mänskorna hela dagarna? Ja, förutom att köpa in fluffiga produkter till vår shop, gulla med våra kunder (som är vår största tillgång), förbättra shoppen rent tekniskt, fotografera och ha hand om vår ekonomi - inte mycket.

Jag hade en prao-elev för ett tag sedan, som tyckte att det här med Fluffbabes lät så coolt. Det är det givetvis, men just den första dagen, som var en måndag, fanns det inte så himla mycket som den här tjejen kunde göra. I ett större företag kan man ju alltid be dem sortera pärmar eller så, men hos oss är det lite svårare.

Så jag bestämde mig för att ta med henne till mitt favorit-spa. Där var vi en hel eftermiddag och fick massage och badade. Tjejen var lyrisk. Men jag hade naturligtvis förberett ett förmaningstal, så när vi var klara och skulle gå hem sa jag: “Nu tror du kanske att det är så här jag har det på jobbet? Det är det också, men du ska ha klart för dig en sak - det har tagit DECENNIER av pluggande och hårt arbete innan jag kom hit. Det kommer det att göra för dig också!”

Så är det att vara en Fluffbabe - massor av ansvar för kommande generationer, kunder och alla människor som finns runt omkring oss.

Som vi brukar säga: “Vi ska rädda ett djur och göra minst en människa glad - varje dag”

Leave a Reply