Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Vad gör en webbansvarig?

Vad gör en webbansvarig?

Vad gör dÄ en webbansvarig? Jag kan tÀnka mig att det finns ganska mÄnga olika uppdragsbeskrivningar pÄ samma titel. Men i mitt fall innebÀr det att hÄlla ihop arbetet med Göteborg Energis webbplats. Jag driver utvecklingsprojekt, bÄde tekniska och innehÄllsrelaterade, sköter kontakterna med den interna it-organisationen och externa leverantörer. Jag hÄller ihop redaktörsnÀtverket och gör Àven sjÀlv dagliga uppdateringar pÄ sajten. Eftersom jag Äterfinns pÄ en marknads- och informationsavdelning jobbar jag Àven med en del andra saker och dÄ oftast textrelaterade sysslor.

Just idag uppdaterar jag bĂ„de intranet och webb med nyheter inför Göteborgs kulturkalas som startar imorgon. Sedan reflekterar jag över snackisen “unga flyr facebook dĂ„ gamlingarna hittat dit”. Vilken 15-Ă„rig tjej vill fĂ„ en vĂ€nförfrĂ„gan frĂ„n pappa? sĂ€ger en strateg inom sociala medier.

Just nu Àr det Bilddagboken som gÀller bland kidsen. Men Facebook regerar - var fjÀrde svensk Àr medlem! Det Àr inte klokt, kan det verkligen stÀmma? Bakgrunden till dessa rader Àr dagens GP och nu hör jag detsamma frÄn radions P4. Onekligen rÀtt sÀkra kÀllor.

Även jag finns pĂ„ facebook. Jag hittade dit dĂ„ jag gick en nĂ€tbaserad utbildning. Jag tycker att det Ă€r en bra plats att samla och dela information med en grupp mĂ€nniskor. Exempelvis i jobbet. Men i Ă€rlighetens namn - blir det inte rĂ€tt tröttsamt att lĂ€sa alla statusuppdateringar?! Och för att inte tala om alla inbjudningar till olika “personlighetstester”, den ena fĂ„nigare Ă€n den andra.

FrÄgan kring hur vi som företag ska agera i de sociala medierna diskuteras, men Ànnu bloggar jag inte i tjÀnsten. Det gör man dÀremot hos DinEl, som Àr vÄrt elhandlande dotterbolag.

Tags: , , , ,

Leave a Reply