Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Ny vecka och ny bloggare

Ny vecka och ny bloggare

Mattias MĂ„rtensson

Är: Interaktionsarkitekt och en av grundarna av Antrop
Gör: Det vi gör pÄ Antrop
Ålder: 33 Ă„r
Familj: Ebba och Vilmer. En av dem Àr fyra mÄnader
Bor: Södermalm

Antrop

Gör: Interaktionsdesign, mÄlstyrning och grafisk form
AnstÀllda:
23 st
Kontor:
Stockholm och Linköping
OmsÀttning: Cirka 17 mkr i Är
Vinst: Borde bli cirka 2,5 mkr i Ă„r

Det hÀr ska bli kul! Förhoppningsvis tycker ni som lÀser det hÀr ocksÄ det. Ytterligare presentation av mig sjÀlv fÄr komma utspritt under veckan. Jag ska ge en inblick i min vecka, och kanske gÄr det att göra nÄgon form av generalisering till en konsults vardag. NÀ, i h-e heller, nÄgot unikt mÄste just mitt yrkesliv bestÄ av! Det blir en blandning av hur jag ser pÄ saker och ting, sÀkert skiner Antrops Äsikter ocksÄ igenom nÄgonstans, och sannolikt en hel del irrelevant men nÄgonstans underhÄllande. Ni som lÀser kan vÀl hjÀlpa mig fokusera? Jag tÀnker inte skriva om vad jag Àter till lunch, men rösta pÄ nÄgot av nedanstÄende.

 • Extremt yrkesorienterade observationer
 • Smicker för kunder
 • Min son, Vilmer (han kommer att nĂ€mnas nĂ„gonstans, det Ă€r omöjligt att lĂ„ta bli)
 • Vardagsproblem och eventuella konflikter
 • Alltings anvĂ€ndbarhet och interaktionsdesign
 • Skandaler

Om ni fick vĂ€lja alltsĂ„…..

3 Responses to “Ny vecka och ny bloggare”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Jeanin Says:

  Smicker för kunder + Vilmer + vardagsproblem + skandaler.

  Men det Ă€r ju bara jag dĂ„rĂ„…

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 admin Says:

  Jag skulle gÄ pÄ Vardagsproblem och konflikter. Det Àr alltid roligt att lÀsa om.

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Lotta Lindberg Says:

  Skandaler, vardagsproblem/konflikter (om jag slipper ingÄ) och Vilmer sÄ klart!

Leave a Reply