Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Vem har makten att sälja slottet på blocket?

Vem har makten att sälja slottet på blocket?

Fredag 31 Okt

9.30 Spännande möte med en ny kund, blir en intressant diskussion om trafikdrivande respektive trafikförvaltande åtgärder och vikten av att faktiskt inte betala dyra pengar för att driva trafik innan man ärsäker på att man verkligen kan förvalta trafiken på ett vettigt sätt. Stöter fortfarande på företag som av sina leverantörer övertalats att lägga mängder av pengar på att driva trafik, men sen har en sajt där kanske 60% vänder i dörren. Så alltid lika kul att träffa på personer som tänker sunt här. Vår utmaning blir att dubbla effektiviteten och dra denna siffra till 30%, inte bara genom analys och effektivisering av en mer “klistrig” förstasida, utan även genom en mer horisontell trafiktaktik som tar konsumenterna exat dit de vill.

12.40 Sen Lunch på thairestaurang, jag funderar på räkplättar -servitrisen beskriver dem som ”gummi och något som är svårt att gilla om man inte är från thailand” jag tar det som en utmaning och beställer ;-)

13.30 Har alla tagit halvdag idag? Här är det hur som helst full fart. Bara ett par timmar kvar att bocka av alla punkter på todo-listan…..

15.00. Idag är det jag som håller i vårt fredagsseminarium, förebreder quiz (Blir ”vem bäst koll på veckans onlinehändelser”) och en kort presentation på ett uppdrag som vi precis ska avsluta.

16.00 Fredagsstämningen börjar sakta sprida sig på kontoret, någon kommer tillbaka från ett möte, någon stökar ute i köket med ostar och vin. Det har varit en vecka full av Onlinestrategi, effektivisering, utbildning, nya kunder, algoritmer, nyanställning, sena nätter, men även musslor, vin och goa medarbetare och klienter samt - inte minst - en tagen bloggoskuld, alla säger jag är så ödmjuk men det kanske bor en liten exhibitionist i mig i alla fall;-D

19.00 Bort på glassig middag med finanskompis, pratar val och årets näst bästa kampanj på http://www.cnnbcvideo.com/taf.shtml?id=&nid=CFDaGatjXtq68rG9qkRLKDczNjcwMDQ-, bara slagen av den underbara 118 100. Blir tvungen att illustrera genom att messa in och fråga vem som har makt nog att lägga ut slottet på blocket. Svaret blir att det behövs ett godkännande från riksdagen men att de rekommenderar att engagera svenska folket och för att få deras stöd…

Helt, helt (!) underbart ;-) UGC rules! Tänk om fler skulle förstå det, då skulle många mediesajter bli fattigare, men extremt många annonsörer nå längre i målet att engagera och skapa en verklig relation till sina konsumenter. Så tack för den här veckan! Och apropå UGC, vem vet, nu när jag har tagit bloggoskulden så kanske vi ses igen ;-)

One Response to “Vem har makten att sälja slottet på blocket?”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Kalle Says:

    och hur var räkplättarna då?
    något att rekommendera?

Leave a Reply