Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Stora gott och blandat-dagen

Stora gott och blandat-dagen

Idag blev det lite gott och blandat. Ägnade förmiddagen Ă„t bloggande, bĂ„de för Lilla Gumman, Bokhora och förstĂ„s, Tete, Telias mobilportal.

Under fredagen kom Àven radioinslagen jag gjorde i onsdags upp pÄ nÀtet. Klicka hÀr för att fÄ se mig prata om videokameror och digitala testamenten (det senare inspirerat av Fredrik som jag ska hÀlsa pÄ i nÀsta vecka, jag lÀngtar ihjÀl mig). Vi bÄde filmar och pratar om produkterna. I radio sÀnds det först pÄ söndag, i SR Metropol, men videoklippen kommer ut redan pÄ fredan.

Det ringer lite kunder och jag besvarar ett par mail. KlĂ€mdagar gör ju att det blir lugnt pĂ„ kommunikationsfronten Ă€ven för mig som jobbar pĂ„ som vanligt. Jag har alltid haft svĂ„rt att stĂ€nga av och koppla ner helt, inte bara nu som egenföretagare, utan Ă€ven pĂ„ den tiden jag var anstĂ€lld konsult. Jag svarar i telefon nĂ€stan var jag Ă€n Ă€r, och har besvarat kundfrĂ„gor pĂ„ soliga thailandsstrĂ€nder och mitt uppe i blĂ„bĂ€rsplockningen hemma i Vittangi. Men pĂ„ senare tid har jag insett hur viktigt det Ă€r att fĂ„ ordentligt med ledig tid. Numera Ă€r helgerna nĂ€stintill mobilfria faktiskt, just för att det inte ska bli overload. År 2003 var jag nĂ€ra att krascha pĂ„ grund av för mycket jobb, det Ă€r visserligen nĂ„got jag har sett först i efterhand, men det kan vara bra att passa pĂ„ sĂ„ att man fĂ„r tid som verkligen Ă€r ledig och inte har en massa mĂ„sten man gĂ„r runt med under helgen. Samtidigt Ă€r det en svĂ„r balansgĂ„ng. Kunderna betalar ju för att man ska lösa problem nĂ€stan oavsett tidpunkt.

NÀr jag har klarat av förmiddagspasset Äker jag och Daniel ut för att leta efter ett ÀppeltrÀd pÄ Storsjöstrands trÀdgÄrd.

PÄ eftermiddagen gör jag klart ytterligare en hemsida. Den hÀr veckan har inneburit ovanligt mycket hemsidessnickrande, nÄgot som egentligen inte Àr sÄ specifikt för mina arbetsdagar, men ibland kommer allt stötvis.

Inser hur priviligierad jag Àr som kan arbeta precis var som helst i frÄn, sÄ lÀnge jag har en nÀtuppkoppling. NÀsta vecka kommer jag t ex arbeta frÄn San Francisco. Stora delar av mitt jobb sker ju pÄ nÀtet och det behövs sÀllan nÄgra sÀrskilda program eller dokument.

Tar tidig kvÀll eftersom vi ska förflytta oss till KungsgÄrden. Lördagen innehÄller ett bröllop och det kommer nog inte finnas sÀrskilt mycket tid över för internet under helgen. DÀrför vill jag nu passa pÄ att tacka för mig och hoppas att loggenbloggens lÀsare har haft lika roligt som jag under den hÀr veckan.

Leave a Reply