Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Stora resedagen

Stora resedagen

Söndag, röd dag, ledighet. För de flesta. För mig som Àr egenföretagare gÄr dagarna in i varandra och jag kan lika gÀrna vÀlja att ha en ledig onsdag för att istÀllet jobba under söndagen. Allt beror pÄ hur mycket jobb jag har, och nÀr.

Den hÀr torsdagen vÀljer jag att ha lite ledigt eftersom vi ska Äka till Sandviken för att vara med pÄ Daniels systers bröllop i helgen. Men jag kommer att behöva jobba som vanligt under fredagen, eller nÀstan som vanligt i alla fall. Har en annan sajt som skall lanseras under nÀsta vecka dÄ jag Àr i USA, sÄ det Àr en hel del som skall förberedas.

Köper senaste numret av Amelia, dÀr jag har ett stort uppslag pÄ fyra sidor. Flott! Jag Àr ju ingen riktig journalist, sÄ det kvillrar lite i kroppen av att se sina egna ord i tryck. Det Àr roligt att skriva och jag skulle gÀrna ha fler skrivuppdrag, försöker titta pÄ tidningar och sajter dÀr det skulle passa att jag skriver krönikor och andra sorters texter. NÄgon grÀvande journalist blir jag vÀl aldrig, men jag Àr hyfsat duktig pÄ att skriva roligt och engagerande.

FÄr ocksÄ ett nytt skrivuppdrag frÄn Amelia. Tackar ja pÄ stört. Det fÄr jag ta tag i nÀr jag kommer frÄn San Francisco. DÀr det ocksÄ kommer bli en del jobb. Men sÄdant Àr ju bara roligt!

Vi kommer fram till Sandviken och gÄr en promenad för att köpa böcker, sÄ bokhora jag Àr, har jag helt glömt bort att packa ner lÀslektyr.

bokletning i Sandviken

bokletning i Sandviken

Köper tvĂ„ böcker, de borde ju rĂ€cka ett tag men lĂ€ser ut Katarina Wennstams “Smuts” redan pĂ„ kvĂ€llen.

Leave a Reply